Count the Cats Quiz Gimmemore

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s start with an easy one – how many cats can you see?

Choices:

12
15
17
19

Right Answer:
17

Q 2. We’re paw-sitive you’ll get this one! How many cats can you spot in this image?

Choices:

15
16
17
18

Right Answer:
15

Q 3. Are you feline lucky? Let’s see if you can work out how many cats are in this picture!

Choices:

12
14
16
15

Right Answer:
15

Q 4. Are you ready fur this one? Let’s see how many cats you can find!

Choices:

59
56
60
61

Right Answer:
60

Q 5. Can we purr-suade you to count the cats in this one?

Choices:

22
19
17
16

Right Answer:
16

Q 6. How many kittens do you see here?

Choices:

25
24
21
23

Right Answer:
24

Q 7. You’ll have to look claw-sely at this one! How many cats do you see amongst these animals?

Choices:

17
15
16
20

Right Answer:
17

Q 8. These black cats and dogs are crossing your path both ways! How many cats are there?

Choices:

15
16
17
18

Right Answer:
17

Q 9. You’re doing meow-vellously – can you count the cats? Type you answer below!

Right Answer:
9

Q Alt 9. You’re doing meow-vellously – can you count the cats? Type you answer below!

Right Answer:
10

Q Alt 9-2. You’re doing meow-vellously – can you count the cats? Type you answer below!

Right Answer:
11

Q 10. Look closely! How many fluffy cats can you count?

Right Answer:
6

Q Alt 10. Look closely! How many fluffy cats can you count?

Right Answer:
7

Q Alt 10-2. Look closely! How many fluffy cats can you count?

Right Answer:
8

Q 11. Can you count the hidden kitties? Type you answer below!

Right Answer:
7

Q Alt 11. Can you count the hidden kitties? Type you answer below!

Right Answer:
11

Q 12. Count up all the cats that you can find! Type you answer below!

Right Answer:
12

Q Alt 12. Count up all the cats that you can find! Type you answer below!

Right Answer:
13

Q Alt 12-2. Count up all the cats that you can find! Type you answer below!

Right Answer:
14

Q 13. Can you figure out how many cats are hidden here?

Right Answer:
7

Q Alt 13. Can you figure out how many cats are hidden here?

Right Answer:
9

Q Alt 13-2. Can you figure out how many cats are hidden here?

Right Answer:
11

Q 14. How many kitties can you spot?

Right Answer:
15

Q Alt 14. How many kitties can you spot?

Right Answer:
18

Q Alt 14-2. How many kitties can you spot?

Right Answer:
19

Q 15. We ain’t kitten you with this one! How many cats can you spot in this bustling scene?

Right Answer:
22

Q Alt 15. We ain’t kitten you with this one! How many cats can you spot in this bustling scene?

Right Answer:
24

Q Alt 15-2. We ain’t kitten you with this one! How many cats can you spot in this bustling scene?

Right Answer:
26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads