Finish The Lyrics Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. FINISH THE LYRICS

Choices:

Why? No one knows
that’s how it goes
my bloody nose
my heart it knows

Right Answer:
my bloody nose

Q 2. FINISH THE LYRICS

Choices:

go and hate
forget how to be great
go and irritate
gotta be great

Right Answer:
gotta be great

Q 3. FINISH THE LYRICS

Choices:

I can’t no more
my legs get sore
i don’t know what for
I need it more

Right Answer:
I can’t no more

Q 4. FINISH THE LYRICS

Choices:

I’m laughing
I’m pickin it up
I’m switchin it up
I’m mixin it up

Right Answer:
I’m pickin it up

Q 5. FINISH THE LYRICS

Choices:

i don’t know, maybe
in my heart, baby
only partly
with all my heart, baby

Right Answer:
only partly

Q 6. FINISH THE LYRICS

Choices:

break you down
build you
build a house
build a castle

Right Answer:
build a castle

Q 7. FINISH THE LYRICS

Choices:

I got options
brand new whip just hopped in
Ima spend this holiday locked in
just joshin

Right Answer:
brand new whip just hopped in

Q 8. FINISH THE LYRICS

Choices:

Savage
Classy
Nasty
Ratchet

Right Answer:
Nasty

Q 9. FINISH THE LYRICS

Choices:

Love me
Judge me
Hug me
Dump me

Right Answer:
Judge me

Q 10. FINISH THE LYRICS

Choices:

goodbye
bye-bye
ugly
sorry

Right Answer:
goodbye

Q 11. FINISH THE LYRICS

Choices:

the sex, though
the expo
the pics, though
the lust, though

Right Answer:
the sex, though

Q 12. FINISH THE LYRICS

Choices:

forgot my love
fell in love
broke my heart
left your stuff

Right Answer:
fell in love

Q 13. FINISH THE LYRICS

Choices:

on a summer evenin
in the summertime
covered in sugar
and smells like sugar

Right Answer:
on a summer evenin

Q 14. FINISH THE LYRICS

Choices:

I’ve survived
I can’t die
I can cry
i’m alive

Right Answer:
i’m alive

Q 15. FINISH THE LYRICS

Choices:

backed up
turnt up
mixed up
f*cked up

Right Answer:
turnt up

Q 16. FINISH THE LYRICS

Choices:

why you like that
how could you do that
where you at, at
can you do that, that

Right Answer:
where you at, at

Q 17. FINISH THE LYRICS

Choices:

codeine got me trippin
all the smoke im rippin
all my fits they drippin
got the packs im snippin

Right Answer:
codeine got me trippin

Q 18. FINISH THE LYRICS

Choices:

take your clothes off
wipe your nose off
turn your car off
drop the clothes off

Right Answer:
take your clothes off

Q 19. FINISH THE LYRICS

Choices:

the love that I gave you
the money I gave you
the power I gave you
the sex that I gave you

Right Answer:
the love that I gave you

Q 20. FINISH THE LYRICS

Choices:

they love to go party
they pull up to the party
they love to get naughty
they drink and get naughty

Right Answer:
they love to get naughty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads