Spot Santa Quiz QuizDiva

Try Version2: Spot Santa Quiz QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 2. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 3. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 4. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 5. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 6. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 7. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 8. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 9. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 10. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 11. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 12. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 13. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 14. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 15. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 16. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 17. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 18. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 19. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 20. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 21. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 22. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 23. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 24. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 25. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads