Spot The Turkey Quiz QuizDiva

Try Version2: Spot The Turkey Quiz QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 2. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 3. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 4. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 5. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 6. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 7. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 9. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 10. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 11. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 12. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 13. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 14. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 15. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 16. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 17. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 18. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 19. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 20. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 21. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 22. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 23. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 24. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 25. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Try Version2: Spot The Turkey Quiz QuizDiva 2

2 thoughts on “Spot The Turkey Quiz QuizDiva

    • December 7, 2020 at 15:55
      Permalink

      Happy to help you

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads