Ultimate Election QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday

Right Answer:
Tuesday

Q 2. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

18
21
25
35

Right Answer:
18

Q 3. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Michigan
Montana
Colorado
Maine

Right Answer:
Maine

Q 4. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

24
55
38
16

Right Answer:
38

Q 5. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Ballot Initiative
Electoral College
Caucus
Debate

Right Answer:
Electoral College

Q 6. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

1964
1956
1960
1952

Right Answer:
1960

Q 7. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

19
22
24
17

Right Answer:
22

Q 8. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Montana
Delaware
Vermont
New Hampshire

Right Answer:
New Hampshire

Q 9. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Donkey
Elephant
Eagle
Turkey

Right Answer:
Donkey

Q 10. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Donkey
Elephant
Eagle
Turkey

Right Answer:
Elephant

Q 11. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

George W. Bush
Bill Clinton
Donald Trump
Richard Nixon

Right Answer:
Richard Nixon

Q 12. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

270
268
300
290

Right Answer:
270

Q 13. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

24
29
25
27

Right Answer:
29

Q 14. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

18
19
20
21

Right Answer:
19

Q 15. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Richard Nixon
Donald Trump
Andrew Jackson
Bill Clinton

Right Answer:
Donald Trump

Q 16. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

538
540
525
535

Right Answer:
538

Q 17. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

1918
1932
1920
1919

Right Answer:
1920

Q 18. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

1960
1982
1958
1971

Right Answer:
1971

Q 19. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

# of Senators + Representatives
Determined by Governor
Determined by Senate
# of Representatives

Right Answer:
# of Senators + Representatives

Q 20. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Re-vote
House of Representatives
Senate
Debate

Right Answer:
House of Representatives

Q 21. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Switch State
Swap State
Swing State
Wish State

Right Answer:
Swing State

Q 22. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

200 million
146 million
138 million
167 million

Right Answer:
138 million

Q 23. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Voting Rights Act of 1965
16th Amendment
25th Amendment
Voting Rights Act of 1978

Right Answer:
Voting Rights Act of 1965

Q 24. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

60
58
57
55

Right Answer:
55

Q 25. ANSWER THE FOLLOWING:

Choices:

Georgia
New Jersey
Vermont
Idaho

Right Answer:
Vermont

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads