Ultimate Halloween Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHERE DOES HALLOWEEN COME FROM?

Choices:

Holiday created by candy corporations
An ancient festival to celebrate the dead
Celebration of the start of pumpkin season
An event to ward off evil spirits

Right Answer:
An ancient festival to celebrate the dead

Q 2. BEFORE PEOPLE USED PUMPKINS, WHAT WERE JACK O’ LANTERNS MADE OUT OF?

Choices:

Turnips
Bananas
Watermelons
Squash

Right Answer:
Turnips

Q 3. WHAT WOULD YOU USE TO STOP A WEREWOLF?

Choices:

Holy Water
A Cross
A gun with silver bullets
Blood Soaked Dagger

Right Answer:
A gun with silver bullets

Q 4. WHERE IS TRANSYLVANIA

Choices:

Hungary
Scotland
Romania
Netherlands

Right Answer:
Romania

Q 5. WHO WAS DRACULA BASED OFF OF?

Choices:

Vlad the Impaler
Drac
Tracula the Mysterious
Batman

Right Answer:
Vlad the Impaler

Q 6. WHAT BROUGHT FRANKENSTEIN’S MONSTER TO LIFE?

Choices:

Water
Thunder
Fire
Lightning

Right Answer:
Lightning

Q 7. CAN YOU SPOT THE PUMPKIN?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 8. WHO WAS THE VILLAIN IN THE MOVIE “HALLOWEEN”?

Choices:

Freddie
Jason
Michael Meyers
Vlad the Impaler

Right Answer:
Michael Meyers

Q 9. WHO WROTE “THE SHINING”

Choices:

J.K. Rowling
R.L. Stine
Stephen King
Ray Bradbury

Right Answer:
Stephen King

Q 10. WHAT FRUIT DO YOU USUALLY GO BOBBING FOR ON HALLOWEEN?

Choices:

Pumpkin
Peach
Plums
Apple

Right Answer:
Apple

Q 11. WHICH CHARACTER IS FROM GHOSTBUSTERS?

Choices:

Dr. Peter Venkman
Freddie Krueger
Jack Skellington
Hannibal Lecter

Right Answer:
Dr. Peter Venkman

Q 12. THE FEAR OF HALLOWEEN IS…

Choices:

Wiccaphobia
Samhainophobia
Nyctophobia
Phasmophobia

Right Answer:
Samhainophobia

Q 13. WHEN DID STARBUCKS FIRST INTRODUCE THE PUMPKIN SPICE LATTE?

Choices:

2004
2003
2005
2007

Right Answer:
2003

Q 14. CAN YOU SPOT THE PUMPKIN?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 15. CAN YOU SPOT THE PUMPKIN?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 16. CAN YOU SPOT THE PUMPKIN?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 17. WHAT IS A GROUP OF WITCHES CALLED?

Choices:

A Tribe
Blairs
A Coven
Old Maidens

Right Answer:
A Coven

Q 18. WHERE DID BOBBING FOR APPLES ORIGINATE?

Choices:

Ancient Rome
Ancient Greece
Ancient Egypt
Ancient China

Right Answer:
Ancient Rome

Q 19. WHERE DO REAL VAMPIRE BATS LIVE?

Choices:

Asia
Australia
Africa
North and South America

Right Answer:
North and South America

Q 20. WHAT WAS DR. FRANKENSTEIN’S FIRST NAME?

Choices:

Valentin
Vladimir
Victor
Frank

Right Answer:
Victor

Q 21. WHAT MAGICIAN DIED ON HALLOWEEN?

Choices:

Harry Houdini
David Blaine
David Copperfield
Lance Burton

Right Answer:
Harry Houdini

Q 22. HOW MANY PIECES OF CANDY DOES THE AVERAGE HOUSE GIVE TO A TRICK-OR-TREATER?

Choices:

1
2
3
4

Right Answer:
2

Q 23. WHAT WAS HANNIBAL LECTER?

Enter Your Answer:
Cannibal

Q 24. WHAT WERE THE FIRST FUN-SIZED CANDY BARS?

Choices:

Snickers
Kit-Kat
Twix
Mounds

Right Answer:
Snickers

Q 25. WHAT WAS CANDY CORN ORIGINALLY CALLED?

Choices:

Chicken Feed
Candy Pellets
Sugar Corn
Colored Corn

Right Answer:
Chicken Feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads