Ultimate Logo QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Louis Vuitton

Q 2. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Nike

Q 3. NAME THE LOGO.

Choices:

Mercedes Benz
Mercedes-Benz
Mercedes

Right Answer:
Mercedes-Benz

Q 4. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Pepsi

Q 5. NAME THE LOGO.

Right Answer:
IKEA

Q 6. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Audi

Q 7. NAME THE LOGO.

Right Answer:
MasterCard

Q 8. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Frito Lay

Q 9. NAME THE LOGO.

Right Answer:
ESPN

Q 10. NAME THE LOGO.

Right Answer:
UPS

Q 11. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Adidas

Q 12. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Chevrolet

Q 13. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Lowes

Q 14. NAME THE LOGO.

Right Answer:
PayPal

Q 15. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Adobe

Q 16. NAME THE LOGO.

Right Answer:
T-Mobile

Q 17. NAME THE LOGO.

Right Answer:
John Deere

Q 18. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Facebook

Q 19. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Lacoste

Q 20. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Target

Q 21. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Reebok

Q 22. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Sprint

Q 23. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Rockstar

Q 24. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Time Warner Cable

Q 25. NAME THE LOGO.

Right Answer:
Motorola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads