Ultimate Spelling Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Seperate
Sepret
Separate
Separatte

Right Answer:
Separate

Q 2. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Manuver
Maneuver
Manouver
Manuever

Right Answer:
Maneuver

Q 3. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Embarrass
Embaras
Embarass
Embarras

Right Answer:
Embarrass

Q 4. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Colum
Columm
Columb
Column

Right Answer:
Column

Q 5. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Charcouterie
Charcudery
Charcooterie
Charcuterie

Right Answer:
Charcuterie

Q 6. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Entreprenure
Entreprenure
Entrepreneur
Entrapreneur

Right Answer:
Entrepreneur

Q 7. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Controllabel
Controlable
Controlablle
Controllable

Right Answer:
Controllable

Q 8. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Diference
Differance
Difference
Diffarance

Right Answer:
Difference

Q 9. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

pneumonia
neumonia
pnemonia
pnuemonia

Right Answer:
pneumonia

Q 10. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Heirarchy
Hierarchy
Hirearchy
Hiearchy

Right Answer:
Hierarchy

Q 11. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Arguement
Argumant
Argument
Argeument

Right Answer:
Argument

Q 12. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

A lot
Alot
Allot
Alott

Right Answer:
A lot

Q 13. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Questionaire
Questionnair
Questionair
Questionnaire

Right Answer:
Questionnaire

Q 14. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Particulary
Particularly
Particuelarly
Particularlie

Right Answer:
Particularly

Q 15. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Conscience
Consounce
Contience
Consceince

Right Answer:
Conscience

Q 16. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Paralel
Parelell
Paralell
Parallel

Right Answer:
Parallel

Q 17. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Bureaucracy
Bureacracy
Bureacracy
Buraucracy

Right Answer:
Bureaucracy

Q 18. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Accomodate
Acomodate
Acommodate
Accommodate

Right Answer:
Accommodate

Q 19. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Commitment
Committment
Comittment
Comitment

Right Answer:
Commitment

Q 20. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Liason
Liaison
Leason
Leaison

Right Answer:
Liaison

Q 21. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Surveilance
Survailance
Survaillance
Surveillance

Right Answer:
Surveillance

Q 22. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Chaufere
Chauffer
Chaufer
Chofuer

Right Answer:
Chauffer

Q 23. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Miniscule
Minuscule
Minniscule
Minascule

Right Answer:
Minuscule

Q 24. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Changable
Changabel
Changeable
Changeabel

Right Answer:
Changeable

Q 25. CHOOSE THE CORRECT SPELLING.

Choices:

Hors d’oeuvres
Orduerve
Hor d’uerve
Horsdoeuvers

Right Answer:
Hors d’oeuvres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads