NBA Teams Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Golden State Warriors

Q 2. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Los Angeles Lakers

Q 3. NAME THE TEAM.

Right Answer:
New York Knicks

Q 4. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Clippers

Q 5. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Detroit Pistons

Q 6. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Minnesota Timberwolves

Q 7. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Sacramento Kings

Q 8. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Chicago Bulls

Q 9. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Houston Rockets

Q 10. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Phoenix Suns

Q 11. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Toronto Raptors

Q 12. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Washington Wizards

Q 13. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Portland

Q 14. NAME THE TEAM.

Right Answer:
San Antonio Spurs

Q 15. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Philadelphia 76ers

Q 16. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Oklahoma City Thunder

Q 17. NAME THE TEAM.

Right Answer:
New Orleans Pelicans

Q 18. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Brooklyn Nets

Q 19. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Boston Celtics

Q 20. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Atlanta Hawks

Q 21. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Cleveland Cavaliers

Q 22. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Dallas Mavericks

Q 23. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Charlotte Hornets

Q 24. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Denver Nuggets

Q 25. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Milwaukee Bucks

Q 26. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Miami Heat

Q 27. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Memphis Grizzlies

Q 28. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Orlando Magic

Q 29. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Utah Jazz

Q 30. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Charlotte Bobcats

Q 31. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Seattle Supersonics

Q 32. NAME THE TEAM.

Right Answer:
New Orleans Hornets

Q 33. NAME THE TEAM.

Right Answer:
Vancouver Grizzlies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads