Roblox Jailbreak QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH IS THE HIGHEST TIERED SAFE?

Choices:

Blue
Yellow
Orange
Red

Right Answer:
Red

Q 2. HOW MUCH DOES THE CAMARO COST?

Choices:

$40,000
$10,000
$100,000
Free

Right Answer:
Free

Q 3. WHICH ONE OF THESE VEHICLES REQUIRES ROBUX?

Choices:

Chiron
Raptor
Swat Van
Pickup Truck

Right Answer:
Swat Van

Q 4. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE JEWELRY STORE WITH THE VIP GAMEPASS?

Choices:

3000
2000
6000
5000

Right Answer:
3000

Q 5. WHERE DOES THE CHIRON SPAWN?

Choices:

Donut Shop
Jewelry Store
Police Garage
Bank

Right Answer:
Jewelry Store

Q 6. WHAT DOES THE SIGN NEXT TO THE CHEATER’S CAGE SAY?

Choices:

Cheating is for Losers.
Cheater lives here.
Don’t be a cheater.
Say No to Cheating.

Right Answer:
Don’t be a cheater.

Q 7. WHAT EASTER EGG CAN BE FOUND BY THE WATERFALL?

Choices:

Star
Dinosaur
Sand Castle
Horse

Right Answer:
Star

Q 8. WHERE COULD YOU HAVE FOUND THE MUSTANG WHEN IT WAS IN THE GAME?

Choices:

Museum
Prison
Cargo Port
Town Gun Shop

Right Answer:
Town Gun Shop

Q 9. HOW EXPENSIVE IS LIA’S SPACESHIP?

Choices:

$1
$100,000
Priceless
$1,000,000

Right Answer:
Priceless

Q 10. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE CARGO TRAIN WITH THE VIP GAMEPASS?

Choices:

4000
2100
3000
500

Right Answer:
2100

Q 11. HOW MANY ROBUX DOES A VIP GAMEPASS COST?

Choices:

1200
800
1000
1500

Right Answer:
1000

Q 12. WHAT CAR IS KNOWN AS THE “BOOMER CAR”?

Choices:

Patrol
Boxer
Deja
Classic

Right Answer:
Classic

Q 13. WHAT IS THE JAILBREAK STARTER WEAPON?

Choices:

Revolver
Pistol
Baton
Sword

Right Answer:
Pistol

Q 14. WHAT CAR IS THE BEAM BASED ON?

Choices:

BMW i8
Tesla Model 3
Bugatti Veyron
Bugatti Chiron

Right Answer:
BMW i8

Q 15. WHAT IS THE FASTEST CAR IN JAILBREAK?

Choices:

Beam
Chiron
Torpedo
Bugatti

Right Answer:
Torpedo

Q 16. AT WHAT LEVEL CAN YOU GET NUKES?

Choices:

45
60
35
50

Right Answer:
50

Q 17. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE MUSEUM WITH THE VIP GAMEPASS?

Choices:

4200
5200
6000
3500

Right Answer:
4200

Q 18. WHICH ONE OF THESE IS NOT A TEAM IN JAILBREAK?

Choices:

Police
Prisoner
Spy
Criminal

Right Answer:
Spy

Q 19. WHICH ITEM CAN YOU NOT GET FROM PICKPOCKETING POLICE?

Choices:

Pistol
Donut
Handcuffs
Key Card

Right Answer:
Handcuffs

Q 20. WHERE CAN YOU FIND A JETPACK IN JAILBREAK?

Choices:

Security Office
Cargo Train
Canyon
Power Plant

Right Answer:
Canyon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads