Spot Santa Quiz QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

1. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

2. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

3. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

4. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

5. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

6. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

7. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

8. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Try Version2: Spot Santa Quiz QuizDiva 2

9. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Try Version2: Spot Santa Quiz QuizDiva 2

10. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

11. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

12. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

13. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

14. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

15. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

16. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

17. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

18. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

19. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

20. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

21. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

22. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

23. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

24. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

25. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

26. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

27. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

28. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

29. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

30. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

31. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

32. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

33. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

34. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

35. CAN YOU SPOT SANTA?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Try Version2: Spot Santa Quiz QuizDiva 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads