Spot The Turkey Quiz QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q1. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q2. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q3. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q4. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q5. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q6. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q7. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q8. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q9. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q10. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q11. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q12. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q13. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q14. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q15. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q16. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q17. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q18. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q19. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q20. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q21. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q22. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q23. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q24. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q25. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q26. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q27. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q28. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q29. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q30. CAN YOU SPOT THE TURKEY?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

One thought on “Spot The Turkey Quiz QuizDiva 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads