The Delicious Candy QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THE CANDY.

Choices:

Kit Kat
Reese’s Cup
Hershey’s Kiss
Almond Joy

Right Answer:
Hershey’s Kiss

Q 2. NAME THE CANDY.

Choices:

Mounds
Almond Joy
Bounty
Milkyway

Right Answer:
Almond Joy

Q 3. NAME THE CANDY.

Choices:

Snickers
Mounds
3 Musketeers
Milkyway

Right Answer:
3 Musketeers

Q 4. NAME THE CANDY.

Choices:

Skittles
Sour Patch Kids
Trolli Gummy Worms
Life Savers

Right Answer:
Sour Patch Kids

Q 5. NAME THE CANDY.

Right Answer:
Kit Kat

Q 6. NAME THE CANDY.

Choices:

Jolly Ranchers
Sour Patch Kids
Laffy Taffy
Twizzlers

Right Answer:
Jolly Ranchers

Q 7. NAME THE CANDY.

Choices:

Candy Teeth
Candy Corn
Jolly Ranchers
Twizzlers

Right Answer:
Candy Corn

Q 8. NAME THE CANDY.

Choices:

Milkyway
Snickers
3 Musketeers
100 Grand

Right Answer:
Snickers

Q 9. NAME THE CANDY.

Choices:

Butterfingers
Laffy Taffy
Swedish Fish
3 Musketeers

Right Answer:
Butterfingers

Q 10. NAME THE CANDY.

Choices:

Dots
Milk Duds
Swedish Fish
M&Ms

Right Answer:
Milk Duds

Q 11. NAME THE CANDY.

Right Answer:
Lemonheads

Q 12. NAME THE CANDY.

Choices:

Snickers
Twix
Reese’s Cup
Kit Kat

Right Answer:
Twix

Q 13. NAME THE CANDY.

Choices:

Lemonheads
Swedish Fish
Sour Patch Kids
Sweettarts

Right Answer:
Swedish Fish

Q 14. NAME THE CANDY.

Choices:

Dots
Swedish Fish
Dubble Bubble
Sweettarts

Right Answer:
Dubble Bubble

Q 15. NAME THE CANDY.

Choices:

Tootsie Roll Pop
Blow Pops
Twizzlers
Dum Dums

Right Answer:
Blow Pops

Q 16. NAME THE CANDY.

Choices:

Snickers
Milkyway
Hershey’s Bar
3 Musketeers

Right Answer:
Milkyway

Q 17. NAME THE CANDY.

Choices:

Atomic Fire Ball
Red Hots
Hot Tamales
Jolly Ranchers

Right Answer:
Hot Tamales

Q 18. NAME THE CANDY.

Choices:

M&Ms
Skittles
Jelly Beans
Jolly Ranchers

Right Answer:
M&Ms

Q 19. NAME THE CANDY.

Choices:

Snickers
Hershey’s
Reese’s
100 Grand

Right Answer:
Reese’s

Q 20. NAME THE CANDY.

Choices:

Ring Pop
Push Pop
Fun Dip
Baby Bottle Pop

Right Answer:
Baby Bottle Pop

Q 21. NAME THE CANDY.

Choices:

Fun Dip
Push Pop
Ring Pop
Pop Rocks

Right Answer:
Pop Rocks

Q 22. NAME THE CANDY.

Choices:

Sweettarts
Fun Dip
Jolly Ranchers
Mike & Ikes

Right Answer:
Sweettarts

Q 23. NAME THE CANDY.

Choices:

Twizzlers
Pixie Sitcks
Fun Dip
Jolly Ranchers

Right Answer:
Twizzlers

Q 24. NAME THE CANDY.

Choices:

Baby Ruth
Take5
100 grand
Whatchamacallit

Right Answer:
100 grand

Q 25. NAME THE CANDY.

Choices:

Hershey’s
3 Musketeers
Toblerone
100 Grand

Right Answer:
Toblerone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads