The Genius Test QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. ANSWER THE QUESTION.

Choices:

Carrot
Squash

Right Answer:
Carrot

Q 2. WHAT NUMBER IS MISSING?

Choices:

17
14
15
16

Right Answer:
16

Q 3. ANSWER THE QUESTION.

Choices:

Time
Birth
The Letter “M”
Death

Right Answer:
The Letter “M”

Q 4. ANSWER THE QUESTION.

Choices:

1:03 (20 min)
2:09 (86 min)
12:44 (1 min)
12:45 (2 min)

Right Answer:
12:44 (1 min)

Q 5. WHICH OF THESE NUMBER SEQUENCES ADDS TO 60?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 6. WHICH ONE OF THESE SPELLS REPEAT.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 7. FINISH THE PUZZLE.

Right Answer:
Criminal Mastermind

Q 8. SOLVE FOR Y.

Choices:

8
16
32
24

Right Answer:
16

Q 9. ANSWER THE QUESTION.

Choices:

Saturn
Jupiter
Uranus
Pluto

Right Answer:
Uranus

Q 10. ANSWER THE QUESTION.

Choices:

2
3
6
9

Right Answer:
9

Q 11. ANSWER THE QUESTION.

Choices:

80
6
16
10

Right Answer:
6

Q 12. ANSWER THE QUESTION.

Choices:

Boat
Suit
Deck
Pair

Right Answer:
Deck

Q 13. WHICH OF THESE WORDS IS SPELLED CORRECTLY?

Choices:

Vacumm
Occured
Greatful
Fulfill

Right Answer:
Fulfill

Q 14. FINISH THE STATMENT.

Choices:

Cow
Butter
Drink
Liquid

Right Answer:
Butter

Q 15. WHAT IS THE HIGHLIGHTED COUNTRY?

Choices:

China
Vietnam
Thailand
India

Right Answer:
India

Q 16. HOW MANY PIECES WERE LEFT?

Choices:

6
8
4
12

Right Answer:
6

Q 17. FINISH THE STATMENT.

Choices:

Sky
House
Ground
Smoke

Right Answer:
House

Q 18. HOW MUCH DOES THE PAINTING COST?

Choices:

1000
1200
1250
1300

Right Answer:
1250

Q 19. ANSWER THE QUESTION.

Choices:

School
Murder
Congregation
Gang

Right Answer:
Congregation

Q 20. WHICH NUMBER DOESN’T BELONG?

Choices:

2
7
23
57

Right Answer:
57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads