The Great Movie Poster Quiz HeyQuiz

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Jaws

Q 2. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Joker

Q 3. NAME THE POSTER.

Choices:

The Amazing Spider-Man
Spider-Man: Into the Spider-Verse
Spider-Man Far From Home
Spider-Man 2

Right Answer:
Spider-Man: Into the Spider-Verse

Q 4. NAME THE POSTER.

Right Answer:
The Shawshank Redemption

Q 5. NAME THE POSTER.

Choices:

Star Wars: A New Hope
Star Wars: Attack of the Clones
Star Wars: Rise of Skywalker
Star Wars: The Last Jedi

Right Answer:
Star Wars: The Last Jedi

Q 6. NAME THE POSTER.

Right Answer:
The Dark Knight

Q 7. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Wonder Woman

Q 8. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Alien

Q 9. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Jurassic Park

Q 10. NAME THE POSTER.

Right Answer:
IT

Q 11. NAME THE POSTER.

Right Answer:
The Lego Movie

Q 12. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Avatar

Q 13. NAME THE POSTER.

Right Answer:
The Little Mermaid

Q 14. NAME THE POSTER.

Right Answer:
E.T.

Q 15. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Monsters, Inc.

Q 16. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Onward

Q 17. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Silence of the Lambs

Q 18. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Uncut Gems

Q 19. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Midsommar

Q 20. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Parasite

Q 21. NAME THE POSTER.

Choices:

Deadpool
Deadpool 2

Right Answer:
Deadpool 2

Q 22. NAME THE POSTER.

Right Answer:
The Texas Chainsaw Massacre

Q 23. NAME THE POSTER.

Right Answer:
The Shape of Water

Q 24. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Get Out

Q 25. NAME THE POSTER.

Right Answer:
Inception

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads