The Ultimate Futbol QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHO IS THE LEADING GOALSCORER IN MEXICO’S HISTORY?

Choices:

Jared Borgetti
Javier Hernandez
Luis Hernández
Enrique Borja

Right Answer:
Javier Hernandez

Q 2. WHO HAS THE MOST CAPS IN MEXICOS’S HISTORY?

Choices:

Claudio Suárez
Andrés Guardado
Jorge Campos
Gerardo Torrado

Right Answer:
Claudio Suárez

Q 3. HOW MANY WORLD CUPS HAS MEXICO WON?

Choices:

1
2
0
4

Right Answer:
0

Q 4. HOW MANY WORLD CUPS HAS BRAZIL WON?

Choices:

2
6
7
5

Right Answer:
5

Q 5. WHO IS BRAZIL’S LEADING GOALSCORER?

Choices:

Ronaldo
Ronaldinho
Neymar
Pele

Right Answer:
Pele

Q 6. WHO HAS THE MOST CAPS FOR BRAZIL?

Choices:

Cafu
Ronaldo
Pele
Ronaldinho

Right Answer:
Cafu

Q 7. WHAT WAS MEXICO’S BEST FINISH IN THE WORLD CUP?

Choices:

Group Stage
Quarter-Final
Round of 16
Final

Right Answer:
Quarter-Final

Q 8. HOW MANY GOLD CUPS HAS MEXICO WON?

Choices:

2
6
9
10

Right Answer:
10

Q 9. HOW MANY GOALS HAS NEYMAR SCORED FOR BRAZIL?

Choices:

54
71
64
49

Right Answer:
64

Q 10. WHO IS BRAZIL’S CURRENT MANAGER?

Choices:

Cafu
Tite
Matheus Bacchi
Cláudio Taffarel

Right Answer:
Tite

Q 11. WHAT YEAR WAS MEXICO BANNED FROM THE WORLD CUP?

Choices:

1986
1994
2002
1990

Right Answer:
1990

Q 12. WHEN DID ALISSON RAMSES BECKER WIN BEST FIFA GOALKEEPER?

Choices:

2019
2017
2015
2016

Right Answer:
2019

Q 13. WHAT TEAM IS PHILIPPE COUTINHO CURRENTLY ON?

Choices:

Real Madrid
Barcelona
PSG
Chelsea

Right Answer:
Barcelona

Q 14. WHO IS MEXICO’S CAPTAIN?

Choices:

Andrés Guardado
Claudio Suárez
Rafael Márquez
Guillermo Ochoa

Right Answer:
Andrés Guardado

Q 15. WHO IS BRAZIL’S CAPTAIN?

Choices:

Marquinhos
Alisson
Thiago Silva
Éverton Ribeiro

Right Answer:
Thiago Silva

Q 16. WHEN DID BRAZIL LAST HOST THE WORLD CUP?

Choices:

2014
2010
2006
2002

Right Answer:
2014

Q 17. WHEN DID PELE WIN HIS FIRST WORLD CUP?

Choices:

1958
1962
1966
1970

Right Answer:
1958

Q 18. WHAT TEAM DOES JAVIER HERNÁNDEZ PLAY FOR CURRENTLY?

Choices:

LA Galaxy
NYCFC
New York Red Bulls
Los Angeles FC

Right Answer:
LA Galaxy

Q 19. WHEN DID MEXICO WIN GOLD IN THE OLYMPICS?

Choices:

2012
2014
2016
2018

Right Answer:
2012

Q 20. WHO IS MEXICO’S MANAGER?

Choices:

Gerardo Martino
Jorge Theiler
Norberto Scoponi
Sergio Giovagnoli

Right Answer:
Gerardo Martino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads