Ultimate Country Quiz HeyQuiz

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THE COUNTRY.

Right Answer:
United States

Q 2. NAME THE COUNTRY.

Right Answer:
Italy

Q 3. NAME THE COUNTRY.

Right Answer:
India

Q 4. NAME THE COUNTRY.

Right Answer:
China

Q 5. NAME THE COUNTRY.

Choices:

France
Sweden
Germany
Poland

Right Answer:
France

Q 6. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Portugal
Vietnam
Australia
Japan

Right Answer:
Australia

Q 7. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Ireland
South Korea
France
Germany

Right Answer:
South Korea

Q 8. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Iceland
Portugal
Egypt
Brazil

Right Answer:
Brazil

Q 9. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Germany
France
England
Sweden

Right Answer:
Germany

Q 10. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Russia
China
Mexico
Spain

Right Answer:
Mexico

Q 11. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Argentina
Mexico
Russia
China

Right Answer:
Russia

Q 12. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Cuba
Portugal
Argentina
Spain

Right Answer:
Argentina

Q 13. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Norway
Sweden
Iceland
Greenland

Right Answer:
Greenland

Q 14. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Canada
Mexico
Russia
China

Right Answer:
Canada

Q 15. NAME THE COUNTRY.

Choices:

England
Norway
Sweden
Ireland

Right Answer:
Ireland

Q 16. NAME THE COUNTRY.

Choices:

France
Greece
Russia
Turkey

Right Answer:
Turkey

Q 17. NAME THE COUNTRY.

Choices:

France
England
Germany
Sweden

Right Answer:
England

Q 18. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Portugal
Spain
Cuba
Mexico

Right Answer:
Portugal

Q 19. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Greenland
England
Sweden
Russia

Right Answer:
Sweden

Q 20. NAME THE COUNTRY.

Choices:

Ireland
Denmark
Iceland
Norway

Right Answer:
Iceland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads