Video Game Emoji QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THE VIDEO GAME.

Right Answer:
Space Invaders

Q 2. NAME THE VIDEO GAME.

Right Answer:
Rocket League

Q 3. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Call of Duty

Q 4. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Sonic the Hedgehog

Q 5. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Grand Theft Auto

Q 6. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Donkey Kong

Q 7. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Gears of War

Q 8. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Minecraft

Q 9. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Zelda

Q 10. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Angry Birds

Q 11. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Street Fighter

Q 12. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Animal Crossing

Q 13. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Watch Dogs

Q 14. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
Fall Guys

Q 15. NAME THE VIDEO GAME SERIES.

Right Answer:
The Sims

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads