End of Year: 2020 QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THE DISEASE THAT STOPPED THE WORLD THIS YEAR?

Choices:

Ebola
Covid-19
Covid-20
Spanish Flu

Right Answer:
Covid-19

Q 2. WHICH ONE OF THESE SINGER-SONGWRITERS DROPPED 2 ALBUMS THIS YEAR?

Choices:

Ariana Grande
Lady Gaga
Taylor Swift
Miley Cyrus

Right Answer:
Taylor Swift

Q 3. WHICH SHOW BROKE A RECORD FOR MOST EMMYS WON BY A COMEDY SERIES IN A SINGLE YEAR?

Choices:

The Queen’s Gambit
Big Sky
Schitt’s Creek
The Office

Right Answer:
Schitt’s Creek

Q 4. WHICH POPULAR NETFLIX DOCUSERIES DEPICTED A MURDER-FOR-HIRE PLOT?

Choices:

Don’t FChoices:ck with Cats
Tiger King
American Murder: The Family Next Door
The Ripper

Right Answer:
Tiger King

Q 5. WHAT FOOD MEME TOOK OVER SOCIAL MEDIA THIS YEAR?

Choices:

Hot Chocolate Bomb
Ice Cream Lick
Everything is cake
Dunkaroos

Right Answer:
Everything is cake

Q 6. WHAT DID ELON MUSK AND GRIMES NAME THEIR NEWBORN SON?

Choices:

X Æ A-X
Æ A-XII
X Æ A
X Æ A-XII

Right Answer:
X Æ A-XII

Q 7. WHO SHOT MEGAN THEE STALLION IN THE FOOT?

Choices:

DaBaby
50 Cent
Torey Lanez
Cardi B

Right Answer:
Torey Lanez

Q 8. HOW MANY YEARS DID ALEX TREBEK HOST JEOPARDY FOR?

Choices:

36
40
32
25

Right Answer:
36

Q 9. WHERE WAS THE FIRST REPORTED DEATH FROM COVID-19 IN THE U.S.?

Choices:

New York
Chicago
Miami
Seattle

Right Answer:
Seattle

Q 10. WHICH NBA TEAM WON THE “BUBBLE” CHAMPIONSHIP?

Choices:

LA Clippers
LA Lakers
Miami Heat
Houston Rockets

Right Answer:
LA Lakers

Q 11. WHICH FORMER NBA PLAYER DID JAKE PAUL KNOCKOUT?

Choices:

Reggie Miller
Jeremy Lin
Nate Robinson
Metta World Peace

Right Answer:
Nate Robinson

Q 12. KIM NG BECAME THE FIRST FEMALE GM IN THE MLB FOR WHICH TEAM?

Choices:

New York Mets
Miami Marlins
Boston Red Sox
Washington Nationals

Right Answer:
Miami Marlins

Q 13. WHAT DID THE FORMER WASHINGTON REDSKINS CHANGE THEIR NAME TO?

Choices:

Washington Storm
Washington Flyers
Washington Reds
Washington Football Team

Right Answer:
Washington Football Team

Q 14. WHAT FAMOUS MUSICAL MADE ITS STREAMING DEBUT ON DISNEY PLUS?

Choices:

The Book of Mormon
Hamilton
Elf
Wicked

Right Answer:
Hamilton

Q 15. WHICH LEGENDARY NBA PLAYER DID WE LOSE THIS YEAR?

Choices:

Vince Carter
Michael Jordan
Wilt Chamberlain
Kobe Bryant

Right Answer:
Kobe Bryant

Q 16. THIS COUNTRY HAD ONE OF ITS WORST FIRE SEASONS EVER.

Choices:

Australia
New Zealand
Portugal
Mexico

Right Answer:
Australia

Q 17. THIS NON-ENGLISH MOVIE SHATTERED RECORDS AT THE OSCAR’S THIS YEAR.

Choices:

1917
Parasite
The Irishman
Ad Astra

Right Answer:
Parasite

Q 18. WHICH INSECT WAS FIRST SPOTTED IN THE U.S. THIS YEAR?

Choices:

Chaotic Centipedes
Killer Tarantulas
Murder Hornets
Deadly Beetles

Right Answer:
Murder Hornets

Q 19. WHICH SUPREME COURT JUSTICE PASSED THIS YEAR?

Choices:

Antonin Scalia
Sandra Day O’Connor
Ruth Bader Ginsburg
David H. Souter

Right Answer:
Ruth Bader Ginsburg

Q 20. WHO WON THE 2020 PRESIDENTIAL ELECTION?

Choices:

Andrew Yang
Bernie Sanders
Joe Biden
Elizabeth Warren

Right Answer:
Joe Biden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads