Mobile Game Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Mobile Legends
Clash of Clans
Legends Clash
Clash Royale

Right Answer:
Clash of Clans

Q 2. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Plants vs. Zombies
Subway Surfer
Angry Birds
Pocket Animals

Right Answer:
Angry Birds

Q 3. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Pokemon Go
Farm Heroes Saga
Lara Croft Go
Sonic Dash

Right Answer:
Pokemon Go

Q 4. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Adventure Island
Temple Run
Subway Surfer
Lara Craft Go

Right Answer:
Temple Run

Q 5. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Temple Run
Pokemon Shuffle
Bejeweled
Candy Crush Saga

Right Answer:
Candy Crush Saga

Q 6. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Asphalt Street Storm Racing
Driveline
Real Racing
Grand Theft Auto

Right Answer:
Asphalt Street Storm Racing

Q 7. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Hill Climb Racing
Sonic Dash
Super Mario Run
Subway Surfers

Right Answer:
Subway Surfers

Q 8. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Fruit Ninja
Bejeweled
Fruit Blast
Fruit Cutter

Right Answer:
Fruit Ninja

Q 9. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Plants vs. Zombies
Jetpack Joyride
Dragon Hills
Zombie Tsunami

Right Answer:
Zombie Tsunami

Q 10. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

My Talking Tom
Talking Angela
Pou
My Boo

Right Answer:
My Talking Tom

Q 11. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Boom Beach
Hay Day
FarmVille
Township

Right Answer:
Hay Day

Q 12. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Super Mario Bros
Super Mario 2
Mario Kart
Super Mario Run

Right Answer:
Super Mario Run

Q 13. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Player Unknown Battlegrounds
Fortnite
Rules of Survival
Vast Survival

Right Answer:
Player Unknown Battlegrounds

Q 14. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Mortal Kombat X
Prey
Street Fighter V
Injustice 2

Right Answer:
Injustice 2

Q 15. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Make a Rope
Catch the Candy
Spider Jack
Cut the Rope

Right Answer:
Cut the Rope

Q 16. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Murder Room
Bloody Mary
Granny
Dead Space

Right Answer:
Granny

Q 17. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

The Sims Mobile
Ragnarok Online
MySims
CityVille

Right Answer:
The Sims Mobile

Q 18. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Minecraft
Monument Valley
Alto’s Adventure
Adventure Island

Right Answer:
Alto’s Adventure

Q 19. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Flappy Bird
Angry Birds
Monster Hunter
Crashlands

Right Answer:
Flappy Bird

Q 20. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Alto’s Adventure
Infinity Blade
Temple Run
Lara Croft Go

Right Answer:
Lara Croft Go

Q 21. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Tiny Wings
Flappy Bird
Angry Birds
Limbo

Right Answer:
Tiny Wings

Q 22. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Infinity Blade
Monument Valley 2
Mobile Legends
Hearthstone

Right Answer:
Hearthstone

Q 23. WHAT MOBILE GAME IS THIS?

Choices:

Threes
2048
Numbers
Sudoku

Right Answer:
2048

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads