Spot the Waste Quiz QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 2. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 3. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 4. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 5. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 7. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 9. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 10. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 11. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 12. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 13. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 14. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 15. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 16. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 17. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 18. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 19. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 20. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 21. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 22. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 23. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 24. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 25. SPOT THE WASTE.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads