Car Logo QuizFactory

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. What car brand has this logo?

Choices:

Honda
Chevy

Right Answer:
Chevy

Q 2. Which brand’s logo is this?

Choices:

Mercedes
BMW

Right Answer:
BMW

Q 3. Which carmaker has this logo?

Choices:

Toyota
Target

Right Answer:
Toyota

Q 4. What brand does this car logo represent?

Choices:

Volkswagen
Daimler

Right Answer:
Volkswagen

Q 5. Which car brand has this logo?

Choices:

Jeep
Subaru

Right Answer:
Subaru

Q 6. This car logo belongs to

Choices:

Mazda
Nissan

Right Answer:
Mazda

Q 7. What car brand does this logo belong to?

Choices:

Jaguar
Puma

Right Answer:
Jaguar

Q 8. Which car manufacturer has this series of interlocking rings as their logo?

Choices:

Olympia
Audi

Right Answer:
Audi

Q 9. What popular car brand has this as its logo?

Choices:

Chevy
Buick

Right Answer:
Buick

Q 10. Which logo is this?

Choices:

Cadillac
Mercedes

Right Answer:
Cadillac

Q 11. Can you guess whom this logo belongs to?

Choices:

Chrysler
Lincoln

Right Answer:
Chrysler

Q 12. Which car logo is this one?

Choices:

Lincoln
Chevrolet

Right Answer:
Lincoln

Q 13. On which cars do you see this logo?

Choices:

Hyundai
Honda

Right Answer:
Hyundai

Q 14. Which automaker has the shield with a leaping horse as its logo?

Choices:

Jaguar
Ferrari

Right Answer:
Ferrari

Q 15. Which carmaker has this logo?

Choices:

Pontiac
Cadillac

Right Answer:
Pontiac

Q 16. This car logo belongs to

Choices:

Saab
Tesla

Right Answer:
Saab

Q 17. What car brand does this logo represent?

Choices:

Jaguar
Rolls Royce

Right Answer:
Rolls Royce

Q 18. Whose logo is this?

Choices:

Aston Martin
Infiniti

Right Answer:
Infiniti

Q 19. Which carmaker has this logo?

Choices:

Tesla
Toyota

Right Answer:
Tesla

Q 20. On which cars do you see this logo?

Choices:

Lamborghini
Rolls Royce

Right Answer:
Lamborghini

Q 21. What brand does this car logo represent?

Choices:

Buick
Bentley

Right Answer:
Bentley

Q 22. Which logo is this?

Choices:

Chevrolet Corvette
Ford Focus

Right Answer:
Chevrolet Corvette

Q 23. Which car logo is this one?

Choices:

Saab
Suzuki

Right Answer:
Suzuki

Q 24. What luxury car brand does this logo belong to?

Choices:

Hyundai
Acura

Right Answer:
Acura

Q 25. The two-chevron logo is seen on which cars?

Choices:

Citroen
Mazda

Right Answer:
Citroen

Q 26. What car brand does this M-shaped logo belong to?

Choices:

Maybach
W Motors

Right Answer:
Maybach

Q 27. Whose logo is this?

Choices:

Saab
Seat

Right Answer:
Seat

Q 28. What luxury car brand does this logo represent?

Choices:

Porsche
Alfa Romeo

Right Answer:
Porsche

Q 29. This logo belongs to

Choices:

Lionness
Peugeot

Right Answer:
Peugeot

Q 30. Which carmaking company does this logo denote?

Choices:

Opel
Peugeot

Right Answer:
Opel

Q 31. Which logo is this?

Choices:

W Motors
Tesla

Right Answer:
W Motors

Q 32. What car brand does this logo represent?

Choices:

Skoda
Toyota

Right Answer:
Skoda

Q 33. On which cars do you see this logo?

Choices:

Abarth
Hyundai

Right Answer:
Abarth

Q 34. This car logo belongs to

Choices:

Aston Martin
Alfa Romeo

Right Answer:
Alfa Romeo

Q 35. Which carmaker has this logo?

Choices:

Clio
Renault

Right Answer:
Renault

Q 36. Which logo is this?

Choices:

Mitsubishi
Toyota

Right Answer:
Mitsubishi

Q 37. Which automaker has this logo?

Choices:

VW
Vauxhall

Right Answer:
Vauxhall

Q 38. Which brand’s logo is this?

Choices:

Volkswagen
Mercedes

Right Answer:
Mercedes

Q 39. Whose logo is this one?

Choices:

Honda
Mazda

Right Answer:
Honda

Q 40. Can you guess the car brand from this logo?

Choices:

Lexus
General Motors

Right Answer:
Lexus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads