Cyberpunk 2077 QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHERE IS THE STORY OF CYBERPUNK 2077 BASED?

Choices:

Cybercity
Day City
Night City
Cyber District

Right Answer:
Night City

Q 2. WHAT IS THE MAIN CHARACTER’S NAME (MALE VERSION)?

Choices:

Victor
Vincent
Vance
Valentin

Right Answer:
Vincent

Q 3. WHAT IS V’S PARTERS NAME AT THE BEGINNING OF THE GAME?

Choices:

Jackie Welles
Dexter Deshawn
Johnny Silverhand
Rockerboy

Right Answer:
Jackie Welles

Q 4. ALL OF THESE ARE LIFE PATHS EXCEPT:

Choices:

Street Kid
Corpo-Rat
City Dweller
Nomad

Right Answer:
City Dweller

Q 5. WHAT BAND WAS JOHNNY SILVERHAND A PART OF?

Choices:

Corpo-Killers
Samurai
Tyger Dragon
Steel Claws

Right Answer:
Samurai

Q 6. WHO IS THE MOST POWERFUL CORPORATION IN NIGHT CITY?

Choices:

Militech
Kang Tao
Night Corp
Arasaka

Right Answer:
Arasaka

Q 7. WHAT CAN YOU INSTALL INTO V’S BODY TO IMPROVE THEIR ATTRIBUTES?

Choices:

Tech Implants
Cyberware
Hardware
Mechanical Upgrades

Right Answer:
Cyberware

Q 8. WHO IS THE MOST VIOLENT GANG IN NIGHT CITY?

Choices:

Maelstrom
Tyger Claws
Steel Dragon
Valentinos

Right Answer:
Maelstrom

Q 9. WHO SUPPORTS THE TYGER CLAWS?

Choices:

Arasaka
Militech
Night Corp
Kang Tao

Right Answer:
Arasaka

Q 10. WHY WAS CYBERPUNK SO HEAVILY CRITICIZED AFTER ITS INITIAL RELEASE?

Choices:

Poor Graphics
Technical Bugs
Slow Gameplay
All of the Above

Right Answer:
All of the Above

Q 11. WHERE IS NIGHT CITY LOCATED?

Choices:

Japan
New York
California
England

Right Answer:
California

Q 12. WHO WAS THE FOUNDER OF NIGHT CITY?

Choices:

Michael Night
Brandon Night
Anthony Night
Richard Night

Right Answer:
Richard Night

Q 13. WHICH WEAPONS BULLETS AIM FOR YOU AND LOCK ONTO TARGETS?

Choices:

Magnetic Weapons
Smart Weapons
Power Weapons
Tech Weapons

Right Answer:
Smart Weapons

Q 14. WHICH WEAPONS CAN BE CHARGED AND PENETRATE OBSTACLES?

Choices:

Magnetic Weapons
Smart Weapons
Power Weapons
Tech Weapons

Right Answer:
Tech Weapons

Q 15. WHICH WEAPONS CAN RICOCHET OFF HARD SURFACES?

Choices:

Magnetic Weapons
Smart Weapons
Power Weapons
Tech Weapons

Right Answer:
Power Weapons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads