Food Origin QuizDiva 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?

Choices:

Belgium
France
Greece
USA

Right Answer:
Greece

Q 2. WHERE DOES FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

Choices:

England
Germany
Italy
Sweden

Right Answer:
England

Q 3. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?

Choices:

China
India
Singapore
Japan

Right Answer:
Singapore

Q 4. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

Choices:

Italy
China
USA
France

Right Answer:
China

Q 5. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

Choices:

Hungary
Turkey
USA
England

Right Answer:
USA

Q 6. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?

Choices:

Zealand
Australia
Italy
Mexico

Right Answer:
Mexico

Q 7. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?

Choices:

France
Austria
Italy
Germany

Right Answer:
Austria

Q 8. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?

Choices:

Austria
Germany
France
Italy

Right Answer:
France

Q 9. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?

Choices:

Turkey
Israel
India
Iran

Right Answer:
Turkey

Q 10. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?

Choices:

Turkey
Israel
India
Iran

Right Answer:
Iran

Q 11. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?

Choices:

France
Germany
Denmark
Hungary

Right Answer:
Hungary

Q 12. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

Choices:

Italy
Greece
Germany
Mexico

Right Answer:
Mexico

Q 13. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?

Choices:

USA
Belgium
England
Canada

Right Answer:
Canada

Q 14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?

Choices:

England
Poland
Hungary
Germany

Right Answer:
Poland

Q 15. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?

Choices:

England
Scotland
Ireland
Germany

Right Answer:
Scotland

Q 16. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?

Choices:

Mexico
Spain
Cuba
Egypt

Right Answer:
Spain

Q 17. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?

Choices:

Spain
Singapore
Vietnam
Japan

Right Answer:
Vietnam

Q 18. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?

Choices:

Japan
China
Singapore
Vietnam

Right Answer:
Japan

Q 19. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

Choices:

Iran
Japan
India
China

Right Answer:
India

Q 20. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?

Choices:

New Zealand
Australia
Greece
China

Right Answer:
China

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads