New Years Resolution QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT PERCENTAGE OF AMERICANS MAKE A RESOLUTION IN JANUARY?

Choices:

25%
60%
75%
45%

Right Answer:
45%

Q 2. WHAT PERCENTAGE OF AMERICANS KEEP THEIR RESOLUTIONS?

Choices:

50%
25%
12%
8%

Right Answer:
8%

Q 3. WHAT’S THE NUMBER ONE REASON THAT PEOPLE DON’T KEEP THEIR RESOLUTION?

Choices:

Lost interest
Too busy
Forgot
Switched resolutions

Right Answer:
Too busy

Q 4. WHAT WAS THE TOP RESOLUTION FOR 2021?

Choices:

Manage finances better
Lose Weight
Improve mental health
Learn a new skill

Right Answer:
Manage finances better

Q 5. ALL OF THESE LOCATIONS ARE TOP PLACES TO RING THE NEW YEAR IN, EXCEPT:

Choices:

New York
Las Vegas
Disney World
Washington D.C.

Right Answer:
Washington D.C.

Q 6. WHAT IS THE IDEAL WEIGHT LOSS (IN POUNDS) FOR THE AVERAGE AMERICAN?

Choices:

40
30
5
10

Right Answer:
10

Q 7. WHO’S MORE LIKELY TO MAKE A NEW YEAR’S RESOLUTION?

Choices:

Men
Women
Equal Percentage

Right Answer:
Women

Q 8. WHO TEND TO HAVE MORE SUCCESS WITH COMPLETING THEIR RESOLUTIONS?

Choices:

Men
Women
Equal Percentage

Right Answer:
Men

Q 9. WHAT IS THE MOST COMMON MONEY-SAVING TECHNIQUE THAT PEOPLE WANT TO UTILIZE MORE IN THE NEW YEAR?

Choices:

Deals and Coupons
Shopping Less
Cooking at home more
Cheaper Housing

Right Answer:
Deals and Coupons

Q 10. WHAT PERCENT OF PEOPLE WOULD PAY $1000 TO LOSE MORE WEIGHT IN THE NEW YEAR?

Choices:

20%
3%
12%
>1%

Right Answer:
12%

Q 11. WHAT’S THE BEST MONTH TO PLAN YOUR RESOLUTION?

Choices:

December
January
August
March

Right Answer:
August

Q 12. HOW LONG DO PEOPLE USUALLY HANG ON TO THEIR RESOLUTIONS FOR BEFORE DROPPING THEM?

Choices:

1 month
3 months
5 months
8 months

Right Answer:
3 months

Q 13. WHAT ITEM IS STOLEN THE MOST ON NEW YEAR’S DAY?

Choices:

Wallets
Cars
Phones
Jewelry

Right Answer:
Cars

Q 14. WHAT YEARS WAS THE NEW YEAR’S BALL NOT DROPPED IN TIMES SQUARE?

Choices:

1999-2000
2020-2021
1942-1943
2001-2002

Right Answer:
1942-1943

Q 15. HOW MANY PEOPLE TYPICALLY HEAD TO TIMES SQUARE FOR NEW YEARS?

Choices:

500,000
100,000
1,000,000
5,000,000

Right Answer:
1,000,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads