Roblox Murder Mystery QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT GAME IS MURDER MYSTERY BASED OFF OF?

Choices:

Garry’s Mod
Clue
Assassin
Call of Duty

Right Answer:
Garry’s Mod

Q 2. WHO CREATED MURDER MYSTERY?

Choices:

David Baszucki
Erik Cassel
Nikilis
Alex Knapp

Right Answer:
Nikilis

Q 3. WHO IS THE ONLY CHARACTER TO START THE GAME WITH A GUN?

Choices:

Innocent
Sheriff
Murderer
Assassin

Right Answer:
Sheriff

Q 4. HOW MANY DIFFERENT CRATES ARE THERE IN THE GAME CURRENTLY?

Choices:

8
9
11
10

Right Answer:
11

Q Alt 4. HOW MUCH IS SAMMY WORTH IN ROBUX?

Choices:

900 robux
599 robux
999 robux
899 robux

Right Answer:
899 robux

Q 5. WHICH OF THESE PETS IS GODLY?

Choices:

Nobledragon
Tankie
Mechbug
Deathspeaker

Right Answer:
Deathspeaker

Q Alt 5. WHICH OF THESE ISN’T A HIDING SPOT IN HOUSE 2?

Choices:

Behind the shelf in the garage.
In the closet in the bedroom.
Behind the Trapdoor.
In the washing machine in the laundry room.

Right Answer:
In the washing machine in the laundry room.

Q 6. WHAT IS THE RARITY OF THE ETERNAL CANE?

Choices:

Chroma
Ancient
Godly
Vintage

Right Answer:
Godly

Q Alt 6. WHICH OF THESE ROOMS ISN’T FOUND ON THE FIRST FLOOR OF MANSION 2?

Choices:

Kitchen
Bedroom
Bathroom
Fireplace

Right Answer:
Bedroom

Q 7. WHAT RARITY IS THE RED LUGER?

Choices:

Ancient
Godly
Vintage
Chroma

Right Answer:
Godly

Q Alt 7. WHAT IS THE CHANCE OF GETTING A “SODA” IN GUN BOX 3?
Choices:

25%
15%
65%
35%

Right Answer:
15%

Q 8. WHAT RARITY IS THE LOGCHOPPER?

Choices:

Chroma
Ancient
Uncommon
Unique

Right Answer:
Ancient

Q 9. WHAT RARITY IS THE BLUE SUGAR?

Choices:

Common
Ancient
Unique
Godly

Right Answer:
Unique

Q 10. WHAT RARITY IS THIS SAW?

Choices:

Chroma
Unique
Godly
Legendary

Right Answer:
Chroma

Q Alt 10. WHICH OF THESE WEAPONS IS OBTAINED BY TRADING ONLY?


Choices:

Ginger knife
Spitfire
Squire Knife
Molten gun

Right Answer:
Ginger knife

Q 11. WHAT RARITY IS PIGGY?

Choices:

Uncommon
Rare
Common
Legendary

Right Answer:
Common

Q 12. WHAT RARITY IS TANKIE?

Choices:

Common
Uncommon
Rare
Legendary

Right Answer:
Rare

Q 13. WHAT RARITY IS THIS PET?

Choices:

Rare
Uncommon
Legendary
Godly

Right Answer:
Legendary

Q 14. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

Choices:

Rare
Ancient
Legendary
Godly

Right Answer:
Ancient

Q Alt 14. WHAT IS THE CHANCE OF GETTING THE “UNIVERSE” GUN IN GUN BOX 3?

Choices:

3%
1%
>1%
5%

Right Answer:
5%

Q 15. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

Choices:

Vintage
Legendary
Chroma
Godly

Right Answer:
Vintage

Q Alt 15. WHAT IS THE CHANCE OF GETTING A “HL2” IN GUN BOX 3?

Choices:

40%
55%
70%
25%

Right Answer:
70%

Q 16. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

Choices:

Rare
Uncommon
Legendary
Vintage

Right Answer:
Vintage

Q 17. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

Choices:

Rare
Common
Uncommon
Legendary

Right Answer:
Legendary

Q 18. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

Choices:

Common
Uncommon
Rare
Legendary

Right Answer:
Rare

Q 19. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

Choices:

Godly
Rare
Uncommon
Vintage

Right Answer:
Godly

Q Alt 19. WHICH OF THESE WEAPONS IS FOUND IN THE AMERICAN ITEM PACK?

Choices:

Iceblaster
Old Glory
Battle Axe II
Prismatic

Right Answer:
Old Glory

Q 20. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

Choices:

Godly
Vintage
Chroma
Legendary

Right Answer:
Godly

One thought on “Roblox Murder Mystery QuizDiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads