The Amazing Spiderman QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS SPIDERMAN’S REAL IDENTITY?

Choices:

Clark Kent
Bruce Wayne
Peter Parker
Barry Allen

Right Answer:
Peter Parker

Q 2. HOW DID SPIDERMAN GAIN HIS POWERS?

Choices:

He was born with them.
Bit by a radioactive spider.
He came from another world.
Gifted them from another hero.

Right Answer:
Bit by a radioactive spider.

Q 3. WHICH OF THESE VILLAINS IS SPIDERMAN’S MOST ICONIC NEMESIS?

Choices:

Magneto
The Joker
Thanos
Green Goblin

Right Answer:
Green Goblin

Q 4. WHAT’S THE ORIGINAL GREEN GOBLIN’S NAME?

Choices:

Harry Osborn
Ned Osborn
Norman Osborn
Matthew Osborn

Right Answer:
Norman Osborn

Q 5. PETER PARKER BECAME A SUPERHERO AFTER WITNESSING WHO’S DEATH?

Choices:

Aunt May
Uncle Ben
Mary Jane
Harry Osborn

Right Answer:
Uncle Ben

Q 6. WHAT IS THIS SPIDERMAN’S NAME?

Choices:

Miles Morales
Matt Murdock
Ray Palmer
Charles Xavier

Right Answer:
Miles Morales

Q 7. FILL IN THE PHRASE: “WITH GREAT ______ COMES GREAT ________.”

Choices:

Knowledge;Power
Power;Responsibility
Influence;Responsibility
Ideas;Danger

Right Answer:
Power;Responsibility

Q 8. WHAT MOVIE DID MILES MORALES MAKE HIS BIG SCREEN DEBUT?

Choices:

The Amazing Spider-Man
Spider-Man 2
Spider-Man: Into the Spiderverse
The Avengers

Right Answer:
Spider-Man: Into the Spiderverse

Q 9. WHO IS SPIDER-MAN’S BOSS AT THE DAILY BUGLE?

Choices:

Tony Stark
J. Jonah Jameson
Eddie Brock
Gwen Stacy

Right Answer:
J. Jonah Jameson

Q 10. WHICH GIRLFRIEND DIED IN SPIDER-MAN WHILE FALLING OFF OF A BRIDGE?

Choices:

Mary Jane Watson
Gwen Stacy
Lois Lane
Kayla Silverfox

Right Answer:
Gwen Stacy

Q 11. WHAT’S THE NAME OF THE NEWSPAPER THAT PETER WORKED FOR?

Choices:

Daily Bugle
Daily News
New York News
Parker News

Right Answer:
Daily Bugle

Q 12. WHO IS PETER’S BEST FRIEND IN THE MCU?

Choices:

Fred
Rob
Ned
Jon

Right Answer:
Ned

Q 13. WHO WAS THE VILLAIN IN SPIDER-MAN: HOMECOMING?

Choices:

Green Goblin
Sandman
Electro
Vulture

Right Answer:
Vulture

Q 14. WHAT IS THE NAME OF PETER PARKER’S CURRENT COMPANY?

Choices:

Parker Tech
Iron Spider Industries
Parker Industries
Spider-Tech

Right Answer:
Parker Industries

Q 15. WHAT IS SPIDER-WOMAN’S NAME?

Choices:

Mary Jane Watson
Gwen Stacy
Jessica Drew
Olivia Benson

Right Answer:
Jessica Drew

Q 16. WHAT IS THE NAME OF THE BULLY THAT PETER FACED AT HIGH SCHOOL?

Choices:

Flash Thompson
Tom Kelly
Archie Andrews
Ned Morales

Right Answer:
Flash Thompson

Q 17. HOW OLD IS MILES MORALES IN MARVEL’S SPIDER-MAN: MILES MORALES?

Choices:

13
17
20
22

Right Answer:
17

Q 18. WHAT IS THE NAME OF THE SUIT THAT TONY STARK DESIGNED FOR SPIDER-MAN?

Choices:

Iron Spider
Stealth Suit
Symbiote Suit
Captain Universe Suit

Right Answer:
Iron Spider

Q 19. HOW MANY SUITS DOES PETER HAVE IN THE MCU?

Choices:

3
7
5
9

Right Answer:
5

Q 20. WHICH OF THESE CHARACTERS IS KNOWN AS VENOM?

Choices:

Eddie Brock
Barry Allen
Matt Murdock
Miles Morales

Right Answer:
Eddie Brock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads