Ultimate Investment QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH ONE OF THESE DESCRIBES WHAT THE STOCK MARKET IS MOST ACCURATELY?

Choices:

Market where you can buy and sell stocks and shares of different companies.
Market where you bet on horses to gain some money.
Market where you can buy different products that the vendors have in stock.
Market where you can taste different stocks and soups.

Right Answer:
Market where you can buy and sell stocks and shares of different companies.

Q 2. WHAT IS THE NAME OF THE REDDIT GROUP THAT HAS BEEN HEAVILY INVESTED IN THE STOCK MARKET RECENTLY?

Choices:

r/SecurityAnalysis
r/Roguetraders
r/Wallstreetbets
r/stockmarketslayers

Right Answer:
r/Wallstreetbets

Q 3. WHAT IS THE STOCK THAT STARTED ALL THE HYPE WITH REDDITORS?

Choices:

$TSLA
$GME
$AMZN
$AMC

Right Answer:
$GME

Q 4. WHICH INVESTMENT PLATFORM TOOK THE MOST HEAT AFTER IT LIMITED/RESTRICTED TRADING WITH “MEME” STOCKS?

Choices:

Webull
Fidelity
Robinhood
Ameritrade

Right Answer:
Robinhood

Q 5. WHAT WAS THE PEAK PRICE OF $GME DURING THE REDDIT HYPE IN JANUARY 2021?

Choices:

$483
$220
$501
$347

Right Answer:
$483

Q 6. WHICH ONE OF THESE STOCKS WAS ALSO A PART OF REDDIT’S SHORT SQUEEZE?

Choices:

$AMZN
$MRNA
$PTON
$NOK

Right Answer:
$NOK

Q 7. WHERE DOES WALLSTREETBETS HOPE TO SEND STOCKS LIKE $GME AND $AMC?

Choices:

To the top
To the sky
To the moon
To infinity and beyond

Right Answer:
To the moon

Q 8. WHAT CRYPTOCURRENCY WAS ALSO INVOLVED IN WALLSTREETBET’S INITIATIVE?

Choices:

Ethereum
Dogecoin
Bitcoin
Litecoin

Right Answer:
Dogecoin

Q 9. WHICH OF THESE BILLIONAIRES SPOKE OUT IN SUPPORT OF WALLSTREETBETS?

Choices:

Bill Gates
Warren Buffett
Jeff Bezos
Elon Musk

Right Answer:
Elon Musk

Q 10. WHICH ONE OF THESE HEDGE FUNDS LOST THE MOST MONEY FROM THE $GME SHORT SQUEEZE?

Choices:

Melvin Capital
Bridgewater Associates
AQR Capital Management
Two Sigma Investments

Right Answer:
Melvin Capital

Q 11. WHICH ONE OF THESE REDDIT USER’S DISCOVERED THE $GME SHORT SQUEEZE PLAN?

Choices:

u/grebfar
u/DeepFuckingValue
u/MyLittlePegasus
u/WallStreetBot

Right Answer:
u/DeepFuckingValue

Q 12. WHICH ONE OF THESE PHRASES MEANS TO HOLD AND NOT SELL YOUR SHARES?

Choices:

Iron Hands
Gold Hands
Platinum hands
Diamond Hands

Right Answer:
Diamond Hands

Q 13. WHAT ARE HEDGE FUNDS DOING TO TRY AND SCARE REDDIT INVESTORS INTO SELLING THEIR SHARES?

Choices:

Short Ladder Attack
Buying more stock
Closing short positions
Sue Reddit

Right Answer:
Short Ladder Attack

Q 14. WHAT DID THE MEDIA CLAIM THAT REDDITORS WERE INTERESTED NEXT, WHICH REDDITORS THEN REJECTED?

Choices:

Gold
Silver
Amazon
Tesla

Right Answer:
Silver

Q 15. WHAT IS IT CALLED WHEN AN INVESTOR BUYS AND SELLS A STOCK WITHIN THE SAME DAY?

Choices:

Night Trade
Express Trade
Quick Trade
Day Trade

Right Answer:
Day Trade

Q 16. WHICH ONE OF THESE BILLIONAIRES DID AN AMA ON WALLSTREETBETS?

Choices:

Elon Musk
Mark Cuban
Kylie Jenner
Bill Gates

Right Answer:
Mark Cuban

Q 17. WHO IS THE FOUNDER AND C.E.O. OF ROBINHOOD?

Choices:

Michael A. Pizzi
Steve Boyle
Vladimir Tenev
Abigail Johnson

Right Answer:
Vladimir Tenev

Q 18. WHICH ONE OF THESE INTERNET CELEBRITIES HAS BEEN PUBLICLY SPEAKING OUT AGAINST ROBINHOOD AND IT’S FOUNDER?

Choices:

Dave Portnoy
Logan Paul
David Dobrik
Charli D’Amelio

Right Answer:
Dave Portnoy

Q 19. HOW LONG DO YOU HAVE TO OWN A STOCK FOR THE TAX TO CHANGE FROM SHORT-TERM TO LONG-TERM CAPITAL GAINS?

Choices:

Two years
6 months
One year
1 month

Right Answer:
One year

Q 20. WHICH OF THESE PHRASES MEANS A REDDIT INVESTOR WAS TOO QUICK TO TRADE THEIR SHARES?

Choices:

Diamond Hands
Paper Hands
Bronze Hands
Rock Hands

Right Answer:
Paper Hands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads