Ultimate Minecraft QuizDiva 3

Click to See the latest Version: Ultimate Minecraft Quiz QuizDiva 4
Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH GAME MODE HAS PLAYERS COLLECT RESOURCES, BUILD STRUCTURES, BATTLE MOBS, EAT, AND EXPLORE THE WORLD?

Choices:

Creative
Survival
Spectator
None of the above

Right Answer:
Survival

Click to See the latest Version: Ultimate Minecraft Quiz QuizDiva 4

Q 2. WHICH GAME MODE ALLOWS PLAYERS TO CREATE WITH UNLIMITED RESOURCES?

Choices:

Hardcore
Adventure
Survival
Creative

Right Answer:
Creative

Q 3. WHICH GAME MODE DOES NOT ALLOW PLAYERS TO RESPAWN AFTER DEATH?

Choices:

Creative
Survival
Hardcore
Adventure

Right Answer:
Hardcore

Q 4. WHICH GAME MODE INCLUDES PLAYER-CREATED MAPS BUT LIMITS SOME FEATURES OF MINECRAFT?

Choices:

Spectator
Survival
Harcore
Adventure

Right Answer:
Adventure

Q 5. WHICH GAME MODE ALLOWS ALLOWS THE PLAYER TO FLY AROUND AND OBSERVE THE WORLD WITHOUT INTERACTING WITH IT IN ANY WAY?

Choices:

Creative
Spectator
Hardcore
Adventure

Right Answer:
Spectator

Q 6. HOW MANY EMERALDS DO YOU NEED TO CRAFT A BLOCK OF EMERALD?

Choices:

4
6
8
9

Right Answer:
9

Q 7. WHICH ONE OF THESE IS A HOSTILE MOB?

Choices:

Stray
Iron Golem
Villager
Snow Golem

Right Answer:
Stray

Q 8. WHICH ONE OF THESE IS A BOSS MOB?

Choices:

Skeleton
Elder Guardian
Enderman
Wither

Right Answer:
Wither

Q 9. HOW MANY BLOCKS HIGH IS THE WORLD IN MINECRAFT?

Choices:

64
96
128
256

Right Answer:
128

Q 10. WHICH OF THESE ENCHANTMENTS INCREASES MINING SPEED?

Choices:

Feather Falling
Fortune
Efficiency
Depth Strider

Right Answer:
Efficiency

Q 11. WHICH OF THESE ENCHANTMENTS SETS TARGETS ON FIRE?

Choices:

Fire Aspect
Fire Protection
Lure
Multishot

Right Answer:
Fire Aspect

Q 12. WHICH ENCHANTMENT INCREASES ARROW KNOCKBACK?

Choices:

Quick Charge
Sharpness
Punch
Riptide

Right Answer:
Punch

Q 13. WHICH UNBREAKING ENCHANTMENT INCREASED AN ITEM’S LIFETIME BY 300%?

Choices:

Unbreaking I
Unbreaking II
Unbreaking III
Unbreaking IV

Right Answer:
Unbreaking III

Q 14. HOW MANY HUNGER CHOPS DOES A STEAK REPLENISH?

Choices:

6
2
4
10

Right Answer:
4

Q 15. HOW MANY HUNGER CHOPS DOES RABBIT STEW REPLENISH?

Choices:

10
12
8
6

Right Answer:
10

Q 16. HOW MANY HUNGER CHOPS DOES RAW MUTTON REPLENISH?

Choices:

1
2
3
4

Right Answer:
2

Q 17. WHICH OF THESE MATERIALS IS NOT INVOLVED IN CRAFTING A POWERED RAIL?

Choices:

Silver
Gold
Stick
Redstone

Right Answer:
Silver

Q 18. WHICH OF THESE IS THE MOST PLAYED MINECRAFT SERVER?

Choices:

Blockdrop
Mineplex
Manacube
Hypixel

Right Answer:
Hypixel

Q 19. WHICH OF THESE MAPS INCLUDES A FLOATING ISLAND WHERE PLAYERS MUST SURVIVE WITH LIMITED RESOURCES?

Choices:

Cube Survival
Skyblocks
Assassin’s Creep
Stranded Raft

Right Answer:
Skyblocks

Q 20. WHICH OF THESE MAPS HAS PLAYERS SEARCH FOR NINE HIDDEN BLOCKS OF WOOL AROUND THE MAP?

Choices:

Skyblocks
Cube Survival
Assassin’s Creep
Funland 3

Right Answer:
Assassin’s Creep

Q 21. TRUE OR FALSE: YOU CAN COMBINE TWO DAMAGED FISHING RODS TO CREATE A NEW FISHING ROD?

Choices:

True
False

Right Answer:
True

Q 22. TRUE OR FALSE: GOLD IS USED TO POWER THE ENCHANTMENT TABLE?

Choices:

True
False

Right Answer:
False

Q 23. TRUE OR FALSE: YOU CAN TURN A ZOMBIE VILLAGER BACK INTO A VILLAGER?

Choices:

True
False

Right Answer:
True

Q 24. TRUE OR FALSE: ENDERMAN ARE HOSTILE MOBS.

Choices:

True
False

Right Answer:
False

Q 25. HOW MANY HEARTS DOES THE ENDER DRAGON HAVE?

Choices:

50
100
75
200

Right Answer:
100

Click to See the latest Version: Ultimate Minecraft Quiz QuizDiva 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads