Valentine’s Day QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. About how many valentine’s day cards are exchanged in the U.S. every year?

Choices:

200 million
144 million
105 million
78 million

Right Answer:
144 million

Q 2. How long have people been handing out valentines out for?

Choices:

200 years
400 years
600 years
800 years

Right Answer:
600 years

Q 3. Which of these phrases isn’t typically on candy hearts?

Choices:

Be Mine
Kiss Me
Let’s Get Busy
Want You

Right Answer:
Want You

Q 4. Which of these flowers is most associated with valentine’s day?

Choices:

Roses
Peonies
Sunflowers
Tulips

Right Answer:
Roses

Q Alt 4. VALENTINE’S DAY IS BANNED IN WHICH OF THESE COUNTRIES?

Choices:

Ireland
Australia
Saudi Arabia
Germany

Right Answer:
Saudi Arabia

Q 5. About how much did American’s spend on V-day in 2019?

Choices:

5 billion
14 billion
21 billion
27 billion

Right Answer:
21 billion

Q Alt 5. WHICH COUNTRY CELEBRATES FRIENDSHIP DAY ON FEB. 14?

Choices:

Sweden
Netherlands
Finland
Poland

Right Answer:
Finland

Q 6. What percentage of millennials found it ideal to be proposed to on valentine’s day?

Choices:

5%
80%
63%
43%

Right Answer:
43%

Q Alt 6. WHAT IS JULIA ROBERT’S CHARACTER’S ORIGINAL PROFESSION IN “PRETTY WOMAN”?

Choices:

Cashier
Prostitute
Drug Dealer
Assassin

Right Answer:
Prostitute

Q 7. Which of these is the more preferred by men and women as a gift for V-day?

Choices:

Flowers
Chocolates

Right Answer:
Chocolates

Q 8. When was the first box of valentine’s day chocolates introduced?

Choices:

1923
1868
1945
1785

Right Answer:
1868

Q 9. What is the standout candy in the chocolate box according to the national confectioners association?

Choices:

Chocolate covered nuts
Caramel filled
Cream filled
Chocolate filled

Right Answer:
Caramel filled

Q 10. In 2017, what percentage of consumers wanted to give their loved one an “experiential gift” (activity, concert, event, etc…)?

Choices:

25%
40%
55%
88%

Right Answer:
40%

Q Alt 10. WHO SAID ‘TIS BETTER TO HAVE LOVED AND LOST, THAN NEVER TO HAVE LOVED AT ALL’?

Choices:

William Shakespeare
Plato
E.E. Cummings
Alfred Lord Tennyson

Right Answer:
Alfred Lord Tennyson

Q 11. What percentage of Americans skip valentine’s day?

Choices:

10%
90%
30%
60%

Right Answer:
30%

Q Alt 11. WHO WAS CUPID’S LOVER?

Choices:

Athena
Psyche
Venus
Medusa

Right Answer:
Psyche

Q 12. Which of these spinoff holidays was created by the show parks and rec?

Choices:

Palentine’s Day
Galentine’s Day
Bro-entine’s Day
Dudentine’s Day

Right Answer:
Galentine’s Day

Q 13. Who is the number one recipient of valentines?

Choices:

Mailmen
Grocery Cashiers
Photographers
Teachers

Right Answer:
Teachers

Q Alt 13. WHAT IS THE NAME OF THIS ROMANTIC MOVIE?

Choices:

Dirty Dancing
To All The Boys I’ve Ever Loved
The Notebook
Sleepless in Seattle

Right Answer:
The Notebook

Q 14. Which one of these states has the largest number of chocolate makers?

Choices:

New York
Wisconsin
Michigan
California

Right Answer:
California

Q 15. Which of these countries produces the most roses in the world?

Choices:

France
U.S.A.
Ecuador
Vietnam

Right Answer:
Ecuador

Q 16. Which of these cities is considered the most romantic in the world?

Choices:

Madrid, Spain
Florence, Italy
New York City, NY
Paris, France

Right Answer:
Paris, France

Q Alt 16. WHAT IS WRONG WITH LUCY IN THE MOVIE “50 FIRST DATES”?

Choices:

Cancer
Paralyzed
Short term memory loss
Long term memory loss

Right Answer:
Short term memory loss

Q 17. Who’s more likely to treat themselves on valentine’s day?

Choices:

Men
Women
Equal

Right Answer:
Women

Q 18. Cupid has golden arrows and lead-tipped arrows, what emotion do people feel when they are struck with lead-tipped arrows?

Choices:

Love
Repulsion
Happiness
Sadness

Right Answer:
Repulsion

Q 19. What is the Guinness world record for longest marriage ever?

Choices:

100 years
86 years
72 years
65 years

Right Answer:
86 years

Q 20. What percentage of holiday flowers are purchased on valentine’s day?

Choices:

30%
80%
95%
10%

Right Answer:
30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads