Roblox Dragon Quest Quiz BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. THE ELEMENTALIST SET CAN BE OBTAINED AT WHICH DUNGEON?

Choices:

Winter Outpost
Pirate Island
The Desert Temple
King’s Castle

Right Answer:
The Desert Temple

Q 2. THE TRITON WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Choices:

Aquatic Temple
Orbital Outpost
The Canals
Steampunk Sewers

Right Answer:
Aquatic Temple

Q 3. THE ANCESTRAL MAGE SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Choices:

King’s Castle
Enchanted Forest
Ghastly Harbor
Samurai Palace

Right Answer:
Samurai Palace

Q 4. THE CRYSTALLINE GUARDIAN SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Choices:

The Canals
Enchanted Forest
The Underworld
Pirate Island

Right Answer:
Enchanted Forest

Q 5. THE SALVAGED WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

Choices:

Steampunk Sewers
Orbital Outpost
The Canals
Samurai Palace

Right Answer:
Samurai Palace

Q 6. WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN AN UNCOMMON AND EPIC VOID PLATE HELMET’S PHYSICAL POWER? (ON AVERAGE)

Choices:

20 points
10 points
30 points
25 points

Right Answer:
10 points

Q 7. WHICH OF THESE ARMOR SETS REQUIRES THE PLAYER TO BE LEVEL 60?

Choices:

Elite Warlord Plate Set
Pirate King’s Warrior Set
Barbaric Mage Set
Ice King’s Guardian Set

Right Answer:
Pirate King’s Warrior Set

Q 8. WHICH OF THESE ARMOR SETS HAS AROUND 1600 HP?

Choices:

Ancient Plate Set
Ice King’s Warrior Set
Barbaric Warrior Set
Guardian Set

Right Answer:
Ice King’s Warrior Set

Q 9. HOW MUCH DOES THE RED KNIGHT HELMET SELL FOR? (BASE SELL)

Enter Your Answer:

Right Answer:
2000

Q 10. WHICH OF THESE BOOSTS THE USER’S PHYSICAL DAMAGE FOR 8 SECONDS?

Choices:

Taunting Aura
Battle Shout
Skull Flames
Demonic Spikes

Right Answer:
Battle Shout

Q 11. WHAT LEVEL DO YOU NEED TO BE TO USE INFERNAL ORBS?

Choices:

55
77
99
121

Right Answer:
77

Q 12. WHICH OF THESE IS AN EPIC SPELL?

Choices:

Life Dash
Star Barrage
Ice Totem
Starfall

Right Answer:
Ice Totem

Q 13. WHICH OF THESE GRANTS A MOVEMENT SPEED BOOST AND INCREASES SPELL DAMAGE BY 80%?

Choices:

Inner Focus
Life Dash
Inner Rage
Overcharge

Right Answer:
Life Dash

Q 14. WHICH ONE OF THESE SPELLS SELLS FOR 8,000,000?

Choices:

Spirit Bomb
Mighty Leap
Triple Blade Throw
Explosive Mine

Right Answer:
Triple Blade Throw

Q 15. WHICH ONE OF THESE HAS THE QUICKEST COOL DOWN SPEED?

Choices:

Explosive Mine
Rending Slice
Explosive Punch
Electric Slash

Right Answer:
Explosive Punch

Q 16. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 110,000?

Choices:

Bioforged Greataxe
Hextech Katana
Dual Ocean Fists
Cracked Tooth Cleaver

Right Answer:
Cracked Tooth Cleaver

Q 17. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 485,000?

Choices:

Plasma Infused Cutlass
Inventor’s Greatsword
Mighty Fusion Maul
Bioforged Greataxe

Right Answer:
Mighty Fusion Maul

Q 18. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 7.1 MILLION?

Choices:

Aquatic Scimitars
Aquatic Executioner
Serpent Pike
Ocean Pearl Staff

Right Answer:
Aquatic Executioner

Q 19. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 23.75 MILLION?

Choices:

Forest Vine Hatchet
Enchanted Shard Dual Blade
Enchanted Shard Staff
Crystalline Shard Staff

Right Answer:
Forest Vine Hatchet

Q 20. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 44?

Choices:

Onyx Spell Scythe
Crimson Spellblade
Dragon Slayer Blade
Diamond Encrusted Blade

Right Answer:
Onyx Spell Scythe

Q 21. THIS CLASS DEPENDS ON BOTH THEIR WEAPON TO DEAL MELEE DAMAGE AND THEIR PHYSICAL ABILITIES TO DEAL RANGED DAMAGE.

Choices:

Warrior
Mage
Guardian
Tank

Right Answer:
Warrior

Q 22. HOW MANY WAVES ARE REQUIRED FOR “ULTIMATE DUNGEON DEFENDER”?

Choices:

50
100
300
400

Right Answer:
100

Q 23. WHAT LEVEL IS GRANDMASTER REACHED?

Choices:

80
120
200
220

Right Answer:
120

Q 24. WHERE CAN YOU FIND THE SNIPER MERCENARY COSMETIC?

Choices:

Ghastly Harbor
The Canals
Steampunk Sewers
Orbital Outpost

Right Answer:
The Canals

Q 25. WHERE CAN YOU FIND THE INVENTOR COSMETIC?

Choices:

The Canals
Steampunk Sewers
Ghastly Harbor
Orbital Outpost

Right Answer:
Steampunk Sewers

Q 26. ON “HARD”, WHAT ARE SAND PEASANTS BASE HP?

Choices:

80
250
750
2300

Right Answer:
250

Q 27. WHERE CAN YOU FIND THE DARK MAGE MOB?

Choices:

Volcanic Chambers
Ghastly Harbor
Enchanted Forest
Underworld

Right Answer:
Underworld

Q 28. WHAT IS THE BASE HP OF A MOB, ON INSANE, ON ORBITAL OUTPOST?

Choices:

4,500,000
1,900,000,000,000
4,400,000,000,000
2,300,000,000

Right Answer:
1,900,000,000,000

Q 29. WHO IS THE FINAL BOSS ON AQUATIC TEMPLE?

Choices:

Ancient Temple God
Sea King
Temple Pharaoh
Fish King

Right Answer:
Sea King

Q 30. WHO IS THE LAST BOSS ON ORBITAL OUTPOST?

Choices:

Tesla Master
The Destroyer
Lord Varosh
Hologram Assassin

Right Answer:
Lord Varosh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads