Where Do These Foods Originate Quiz BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

Choices:

Germany
England
Belgium
France

Right Answer:
England

Q 2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?

Choices:

Austria
France
Sweden
Spain

Right Answer:
Austria

Q 3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?

Choices:

Belgium
Norway
Portugal
France

Right Answer:
France

Q 4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?

Choices:

Iceland
Mexico
Russia
Brazil

Right Answer:
Mexico

Q 5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

Choices:

Iran
China
India
Japan

Right Answer:
India

Q 6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

Choices:

China
Italy
Spain
Greece

Right Answer:
China

Q 7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?

Choices:

China
Japan
Vietnam
Singapore

Right Answer:
Singapore

Q 8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?

Choices:

Australia
New Zealand
China
Japan

Right Answer:
China

Q 9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

Choices:

USA
England
Peru
Canada

Right Answer:
USA

Q 10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?

Choices:

Vietnam
SIngapore
South Korea
China

Right Answer:
Vietnam

Q 11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?

Choices:

Spain
Peru
Portugal
Brazil

Right Answer:
Spain

Q 12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?

Choices:

Canada
England
USA
Germany

Right Answer:
Canada

Q 13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

Choices:

Korea
Japan
China
Singapore

Right Answer:
Japan

Q 14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?

Choices:

Germany
Poland
Spain
Peru

Right Answer:
Poland

Q 15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?

Choices:

Egypt
Peru
Iran
India

Right Answer:
India

Q 16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?

Choices:

Germany
France
Ireland
Scotland

Right Answer:
Scotland

Q 17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

Choices:

Greece
Italy
Mexico
Portugal

Right Answer:
Mexico

Q 18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?

Choices:

Israel
India
Iran
Turkey

Right Answer:
Turkey

Q 19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?

Choices:

Denmark
Hungary
Germany
France

Right Answer:
Hungary

Q 20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?

Choices:

Spain
Greece
Italy
France

Right Answer:
Greece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads