Roblox Bloxburg BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. HOW MANY ITEMS CAN A CASHIER (BFF) PLACE IN 1 BAG?

Choices:

2
4
5
3

Right Answer:
3

Q 2. HOW MUCH CAN AN EXCELLENT EMPLOYEE MAKE AS A LEVEL 10 CASHIER (BFF)?

Choices:

$110
$111
$240
$239

Right Answer:
$111

Q 3. WHICH ONE OF THESE ISN’T A PART OF THE CASHIER (BLOXY BURGERS) UNIFORM?

Choices:

Roblox Baseball Cap
Blue Polo Shirt
Brown Jacket with Buttons
Black Slacks

Right Answer:
Brown Jacket with Buttons

Q 4. AT LEVEL 30 HOW MUCH CAN A DELIVERY PERSON MAKE PER DELIVERY?

Choices:

$1756
$2042
$1852
$1683

Right Answer:
$1852

Q 5. WHICH ONE OF THESE IS NOT A TYPE OF TIRE USED BY THE MECHANIC?

Choices:

Bloxster
Moped
Classic
Speedy

Right Answer:
Speedy

Q 6. WHICH OF THESE HAS BEEN TURNED INTO A ROBLOX TOY FIGURINE?

Choices:

Fisherman
Mechanic
Hair Dresser
Cashier

Right Answer:
Mechanic

Q 7. GREY ROCKS CAN BE MINED IN HOW LONG?

Choices:

5 seconds
20 seconds
1 second
2 seconds

Right Answer:
5 seconds

Q 8. COPPER CAN BE MINED IN HOW LONG?

Choices:

15 seconds
20 seconds
12.5 seconds
10 seconds

Right Answer:
10 seconds

Q 9. WHICH ONE OF THESE GAMES IS BLOXBURG MOST SIMILAR TOO?

Choices:

Animal Crossing
Minecraft
The Sims
Fortnite

Right Answer:
The Sims

Q 10. WHICH OF THESE IS NOT A LANGUAGE ON BLOXBURG?

Choices:

English
Robonese
Oofish
Sanskrit

Right Answer:
Sanskrit

Q 11. WHO MADE BLOXBURG?

Right Answer:
Coeptus

Q 12. HOW MUCH IS THE WEIGHT LIFTING BENCH?

Choices:

$990
$620
$1220
$1140

Right Answer:
$990

Q 13. WHICH OF THESE ATHLETIC ITEMS IS MOST EXPENSIVE?

Choices:

Skating Rink
Metal Swings
Wooden Swings
Treadmill

Right Answer:
Metal Swings

Q 14. WHICH OF THESE IS NECESSARY IN ORDER TO IMPROVE YOUR COOKING SKILL?

Choices:

Knife
Apron
Counter
Sink

Right Answer:
Counter

Q 15. EACH 123X123 SQUARE OF THE BASEMENT COSTS HOW MUCH?

Choices:

$40
$25
$50
$30

Right Answer:
$25

Q 16. WHICH OF THESE HAS THE BEST RELIABILITY?

Choices:

Bord Bullet
Bloxus TS
Noobus Limousine
ROTRIS Arcade Cabinet

Right Answer:
Bord Bullet

Q 17. WHICH ONE OF THESE HAS THE HIGHEST COMFORT?

Choices:

Oval Armchair
Curved Ottoman
Industrial Bench
Log Armchair

Right Answer:
Log Armchair

Q 18. WHICH ONE OF THESE IS UNAVAILABLE FOR PLAYERS AT BLOXBURG FRESH FOOD?

Choices:

Cheese
Apple
Canned Beans
Banana

Right Answer:
Cheese

Q 19. HOW MANY PORTIONS DOES THE BEEF STEW HAVE?

Choices:

3
5
8
9

Right Answer:
5

Q 20. WHICH ONE OF THESE LIGHTS HAS 1 FUN?

Choices:

Rounded Garden Lamp
Heart Wall Lamp
Penguin Lamp
Large Candle

Right Answer:
Penguin Lamp

Q 21. WHICH OF THESE IS THE MOST EXPENSIVE TABLE?

Choices:

Elegant Dining Table
Transitional Dining Table
The Verge
Modern Dining Table

Right Answer:
The Verge

Q 22. WHICH OF THESE IS PART OF A HOLIDAY COLLECTION?

Choices:

Sno-Tek Mobile
Classic Motorcycle
TurfTrooper Ride-On Mower
Golf Cart

Right Answer:
Sno-Tek Mobile

Q 23. LARGE PLOT INCREASES THE SIZE OF YOUR PLOT FROM 30X30 TO WHAT?

Choices:

40×40
45×45
50×50
80×80

Right Answer:
50×50

Q 24. WHICH OF THESE BEDS IS MOST EXPENSIVE?

Choices:

Contemporary Double Bed
Transitional Double Bed
Family Tent
Curved Double Bed

Right Answer:
Contemporary Double Bed

Q 25. WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST HYGIENE?

Choices:

Modern Bowl Sink
Tilt Bathtub
Elegant Sink
Tilt Wall Toilet

Right Answer:
Elegant Sink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads