Are You Kanye West’s #1 Fan BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS KANYE WEST’S FULL NAME?

Choices:

Kanye Ovante West
Kanye Donda West
Kanye Omari West
Kanye Damon West

Right Answer:
Kanye Omari West

Q 2. WHAT WAS THE NAME OF KANYE’S FIRST ALBUM?

Choices:

Graduation
The College Dropout
Late Registration
808s & Heartbreak

Right Answer:
The College Dropout

Q 3. WHEN IS KANYE’S BIRTHDAY?

Choices:

June 4, 1977
July 8, 1978
June 8, 1977
December 4, 1978

Right Answer:
June 8, 1977

Q 4. WHO DOES KANYE SAMPLE ON HIS SONG THROUGH THE WIRE

Choices:

Diana Ross
Patti Labelle
Anita Baker
Chaka Khan

Right Answer:
Chaka Khan

Q 5. WHERE WAS KANYE BORN?

Choices:

Atlanta
Chicago
Detroit
Los Angeles

Right Answer:
Atlanta

Q 6. HOW MANY GRAMMY AWARDS HAS KANYE WON?

Choices:

9
15
21
27

Right Answer:
21

Q 7. WHICH POP STAR DID KANYE INTERRUPT ON STAGE AT THE 2009 VMAS?

Choices:

Miley Cyrus
Taylor Swift
Lady Gaga
Britney Spears

Right Answer:
Taylor Swift

Q 8. WHAT YEAR DID THE NIKE AIR YEEZY DEBUT?

Choices:

2009
2010
2011
2012

Right Answer:
2009

Q 9. WHAT IS KANYE’S MOTHER’S NAME?

Choices:

Donna
Diana
Donda
Dihanna

Right Answer:
Donda

Q 10. WHAT IS THE NAME OF THE BEAR MASCOT USED ON THE COVERS OF KANYE’S FIRST THREE ALBUMS?

Choices:

College Bear
Yeezy Bear
Party Bear
Dropout Bear

Right Answer:
Dropout Bear

Q 11. HOW MANY CHILDREN DOES KANYE HAVE?

Choices:

1
2
3
4

Right Answer:
4

Q 12. WHO DID KANYE COLLABORATE WITH ON THE ALBUM WATCH THE THRONE?

Choices:

Jay-Z
Eminem
Kid Cudi
Chance the Rapper

Right Answer:
Jay-Z

Q 13. WHICH OF THESE KANYE ALBUMS IS HIS HIGHEST GROSSING ONE?

Choices:

Watch the Throne
College Dropout
Late Registration
808s & Heartbreak

Right Answer:
College Dropout

Q 14. ON WHICH SOCIAL MEDIA PLATFORM DID KANYE ANNOUNCE THAT HE WAS RUNNING FOR PRESIDENT OF THE UNITED STATES?

Choices:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Right Answer:
Twitter

Q 15. HOW MANY HAS KANYE RELEASED AS OF JULY 2021?

Choices:

8
9
10
11

Right Answer:
9

Q 16. WHAT CITY DID KANYE HOST HIS FIRST LISTENING PARTY IN FOR HIS UPCOMING ALBUM, DONDA?

Choices:

Atlanta
Chicago
Los Angeles
Austin

Right Answer:
Atlanta

Q 17. THE SONG SLOW JAMZ WAS A SONG BY RAPPER TWISTA FEATURING KANYE WEST AND WHO ELSE?

Choices:

Ne-Yo
John Legend
Akon
Jamie Foxx

Right Answer:
Jamie Foxx

Q 18. WHAT YEAR WAS THE LIFE OF PABLO RELEASED?

Choices:

2012
2014
2016
2018

Right Answer:
2016

Q 19. WHICH OF THESE LABELS RELEASED THE COLLEGE DROPOUT ALBUM?

Choices:

Interscope Records
Roc-A-Fella Records
Virgin Records
Warner Music Group

Right Answer:
Roc-A-Fella Records

Q 20. WHO PLAYED KANYE’S GIRLFRIEND IN THE MUSIC VIDEO FOR ALL FALLS DOWN?

Travelers arrive at Ontario International Airport in Ontario, Ca., Friday, July 25, 2014. (Photos by John Valenzuela/ Daily Bulletin)

Choices:

Stacey Dash
Syleena Johnson
Janelle Monae
Halle Berry

Right Answer:
Stacey Dash

Q 21. IN WHICH OF THESE CITIES DID KANYE HOLD A LISTENING PARTY FOR HIS ALBUM, DONDA?

Choices:

Camden
Chicago
San Antonio
San Francisco

Right Answer:
Chicago

Q 22. WHICH OF THESE PROPS DID KANYE USE AT ONE OF HIS DONDA LISTENING PARTY EVENTS?

Choices:

A holographic image of himself
A drone light show tribute for his mother
A replica of his childhood home
The famous bear mascot used on some of his album covers

Right Answer:
A replica of his childhood home

Q 23. ACCORDING TO FORBES, AS OF 2020, WHAT IS KANYE’S NET WORTH?

NEW YORK, NEW YORK – NOVEMBER 07: Steven Smith and Kanye West speak on stage at the “Kanye West and Steven Smith in Conversation with Mark Wilson” at the on November 07, 2019 in New York City. (Photo by Brad Barket/Getty Images for Fast Company)

Choices:

$1.8 Billion
$1.3 Billion
$2.4 Billion
$2.1 billion

Right Answer:
$1.8 Billion

Q 24. KANYE FOUNDED THE RECORD LABEL GOOD MUSIC. WHAT DOES GOOD STAND FOR?

Choices:

Get Out of Dodge
Get On Our Dollar
Give Only One Dream
Getting Out Our Dreams

Right Answer:
Getting Out Our Dreams

Q 25. WHAT IS THE NAME OF KANYE’S YOUNGEST CHILD?

Choices:

Saint West
Psalm West
North West
Chicago West

Right Answer:
Psalm West

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads