Big Money Soccer Champions TriviaBandit

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Who is the highest-paid goalkeeper in the world?

Choices:

Thibaut Courtois
Iker Casillas
David De Gea
Manuel Neuer

Right Answer:
David De Gea

Q 2. With a salary of $24M and $4M in endorsements, the highest-paid player of 2020 in the Bundesliga was?

Choices:

Robert Lewandowski
Thomas Muller
Lucas Hernandez
Manuel Neuer

Right Answer:
Robert Lewandowski

Q 3. In 2020, who was the highest-paid player in the Premier league?

Choices:

Harry Kane
Mohamed Salah
Sergio Aguero
David De Gea

Right Answer:
Mohamed Salah

Q 4. Who is the highest-paid player in the Ligue 1’s 2020-21 season?

Choices:

Marco Veratti
Neymar Jr.
Kylian Mbappe
Angel Di Maria

Right Answer:
Neymar Jr.

Q 5. Earning a salary of $23 million, this player was in 2020 the most expensive bench warmer in sports?

Choices:

Alexis Sanchez
James Rodriguez
Gareth Bale
Neymar Jr.

Right Answer:
Gareth Bale

Q 6. Who was the highest-paid female soccer player in the world in 2020?

Choices:

Carli Lloyd
Sam Kerr
Julie Ertz
Alex Morgan

Right Answer:
Carli Lloyd

Q 7. Earning $47 million in endorsements in 2020, the player with the highest pay in endorsements is?

Choices:

Zlatan Ibrahimovic
Cristiano Ronaldo
Lionel Messi
Neymar Jr.

Right Answer:
Cristiano Ronaldo

Q 8. Who is the highest-paid player in the Serie A 2020-2021 season?

Choices:

Gonzalo Higuain
Cristiano Ronaldo
Zlatan Ibrahimovic
Paulo Dybala

Right Answer:
Cristiano Ronaldo

Q 9. Who is the highest-paid coach that is earning $48 million per season?

Choices:

Antonio Conte
Jurgen Klopp
Diego Simeone
Pep Guardiola

Right Answer:
Diego Simeone

Q 10. Who is the highest-paid player in the MLS 2020-21 season?

Choices:

Carlos Vela
Jozy Altidore
Michael Bradley
Gonzalo Higuaín

Right Answer:
Gonzalo Higuaín

Q 11. The prize money of the champions of the 2020-21 UEFA Champions League is?

Choices:

€9,000,000
€4,000,000
€10,000,000
€19,000,000

Right Answer:
€19,000,000

Q 12. With a salary per match of €5,800, the league with the highest paid soccer referees in 2020 was?

Choices:

Bundesliga Referees
Chinese Super League Referees
La Liga Referees
Serie A Referees

Right Answer:
La Liga Referees

Q 13. With yearly earnings of $24 million, who is player that has the most expensive Boot deal?

Choices:

Neymar Jr.
Cristiano Ronaldo
Messi
Kylian Mbappé

Right Answer:
Neymar Jr.

Q 14. The prize money for the champions of the 2020-21 UEFA Euro 2020 is?

Choices:

€7 Million
€10 Million
€5 Million
€15 Million

Right Answer:
€10 Million

Q 15. The winners of the FIFA Club World Cup 2020 collect a prize money of?

Choices:

€7 Million and extra bonus of €3 Million
€6 Million and extra bonus of €4 Million
€8 Million and extra bonus of €2 Million
€5 Million and extra bonus of €5 Million

Right Answer:
€6 Million and extra bonus of €4 Million

Q 16. France was the winner of the FIFA World Cup 2018 and collected a prize money of?

Choices:

$18 Million
$28 Million
$38 Million
$48 Million

Right Answer:
$38 Million

Q 17. Earning more than $20 million a year, who is the highest-paid player in the Chinese Super League 2020-21 season?

Choices:

Paulinho
Alex Teixeira
Graziano Pelle
Oscar dos Santos Emboaba Jr.

Right Answer:
Oscar dos Santos Emboaba Jr.

Q 18. Who was the 2nd highest paid soccer player in Spanish La Liga 2020?

Choices:

Luis Suarez
Messi
Antoine Griezmann
Hazard

Right Answer:
Hazard

Q 19. Who earned a salary of $92 million in 2020 and was the highest-paid player?

Choices:

Neymar Jr.
Cristiano Ronaldo
Messi
Zlatan Ibrahimovic

Right Answer:
Messi

Q 20. Who is the top earning soccer club earning $936.7 million in the 2018/19 season?

Choices:

Bayern Munich
Manchester United
Real Madrid
Barcelona F.C.

Right Answer:
Barcelona F.C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads