Can You Master This Shang Chi BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT YEAR DID SHANG-CHI MAKE HIS DEBUT IN A MARVEL COMIC.

Choices:

1965
1973
1977
1985

Right Answer:
1973

Q 2. WHAT IS SHANG-CHI KNOWN AS?

Choices:

Master of Kung Fu
Master of Karate
King of Kung Fu
King of Karate

Right Answer:
Master of Kung Fu

Q 3. WHO WAS SHANG-CHI’S PHYSICAL APPEARANCE MODELED AFTER?

Choices:

Donnie Yen
Jackie Chan
Jet Li
Bruce Lee

Right Answer:
Bruce Lee

Q 4. WHAT IS SHANG-CHI’S FATHER’S NAME?

Choices:

Captain Tao
Zheng Zu
Master Mandarin
Martin Li

Right Answer:
Zheng Zu

Q 5. WHERE WAS SHANG-CHI BORN?

Choices:

Guangdong, China
Zhejiang, China
Honan, China
Sichuan, China

Right Answer:
Honan, China

Q 6. ACCORDING TO MARVEL, HOW TALL IS SHANG-CHI IN THE COMICS?

Choices:

5’4″
5’6″
5’8″
5’10”

Right Answer:
5’10”

Q 7. WHAT YEAR DID SHANG-CHI JOIN THE AVENGERS IN THE COMICS?

Choices:

2013
2014
2015
2016

Right Answer:
2013

Q 8. WHAT YEAR DID SHANG-CHI OFFICIALLY GET HIS OWN SOLO COMIC BOOK SERIES TITLED, SHANG-CHI?

Choices:

2016
2018
2020
2021

Right Answer:
2020

Q 9. WHICH ACTOR PLAYS SHANG-CHI IN THE UPCOMING MOVIE, SHANG CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?

Choices:

Jet Li
Simu Liu
Jackie Chan
Daniel Dae Kim

Right Answer:
Simu Liu

Q 10. WHO IS THE DIRECTOR OF SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?

Choices:

Jon Favreau
Steven Spielberg
James Gunn
Destin Daniel Cretton

Right Answer:
Destin Daniel Cretton

Q 11. ACTRESS, MICHELLE YEOH, PLAYS YING NAN IN SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS. SHE ALSO PLAYED A ROLE IN WHICH OTHER MCU FILM?

Choices:

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Iron Man
The Incredible Hulk
The Avengers

Right Answer:
Guardians of the Galaxy Vol. 2

Q 12. MCU RELEASES MOVIES IN PHASES. WHICH PHASE WAS SHANG-CHI RELEASED IN?

Choices:

Phase 4
Phase 3
Phase 2
Phase 1

Right Answer:
Phase 4

Q 13. WHICH ACTRESS PLAYS SHANG-CHI’S BEST FRIEND, KATY, IN THE MOVIE?

Choices:

Brenda Song
Awkwafina
Lucy Liu
Gemma Chan

Right Answer:
Awkwafina

Q 14. WHAT DOES SHANG-CHI CHANGE HIS NAME TO IN THE MOVIE WHEN HE IS IN SAN FRANCISCO?

Choices:

Shane
Shaun
Steve
Stan

Right Answer:
Shaun

Q 15. THE TEN RINGS WERE FIRST FEATURED IN WHICH MCU FILM?

Choices:

Spider-Man
Guardians of the Galaxy
Iron Man
The Avengers

Right Answer:
Iron Man

Q 16. THE FILM’S FIRST FULL TRAILER WAS RELEASED ON JUNE 24, 2021 ON WHICH NETWORK?

Choices:

ESPN
CNN
FOX
TNT

Right Answer:
ESPN

Q 17. PRIOR TO BEING RESCHEDULED DUE TO THE COVID-19 PANDEMIC, SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS WAS PREVIOUSLY SCHEDULED TO BE RELEASED DURING WHICH CHINESE HOLIDAY?

Choices:

Dragon Boat Festival
Lunar New Year
Qingming Festival
Golden Week

Right Answer:
Lunar New Year

Q 18. WHAT DO SHANG-CHI AND KATY WORK AS WHILE IN SAN FRANCISCO?

Choices:

Bartenders
Accountants
Cashiers
Valets

Right Answer:
Valets

Q 19. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIRST GET ATTACKED BY THE TEN RINGS IN THE FILM?

SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS

Choices:

In a bus
In an elevator
In a restaurant kitchen
In an alleyway

Right Answer:
In a bus

Q 20. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIND XIALING?

Choices:

Hong Kong
Taipei
Macau
Manila

Right Answer:
Macau

Q 21. YING NAN TELLS THE STORY OF HOW TA LO HAD BEEN ATTACKED A THOUSAND YEARS AGO BUT SAVED BY A DRAGON. WHAT WAS THE DRAGON’S NAME?

Choices:

Great Creature
Great Protector
Golden Shield
All Powerful Savior

Right Answer:
Great Protector

Q 22. WHAT COUNTRY WAS THE MAJORITY OF THE MOVIE FILMED IN?

Choices:

Iceland
China
Japan
Australia

Right Answer:
Australia

Q 23. IN THE COMICS, WHO OF THE FOLLOWING HAS NOT TRAINED WITH SHANG-CHI?

Choices:

Wolverine
Spider-Man
Black Widow
Captain America

Right Answer:
Black Widow

Q 24. IN THE COMICS, SHANG CHI WAS PART OF WHICH OF THESE GROUPS?

Choices:

Heroes for Hire
Fighters for the Future
Assassins Inc.
Dragon Demons

Right Answer:
Heroes for Hire

Q 25. IN THE MOVIE, THE MANDARIN WEARS THE TEN RINGS AROUND HIS ARMS. WHERE ARE THE TEN RINGS WORN IN THE COMICS?

Choices:

On a necklace
On fingers
On toes
On ears

Right Answer:
On fingers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads