Can You Read This VideoFacts

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. What number is hidden here?

Choices:

997
924
294
297

Right Answer:
294

Q 2. Let’s see if you can make out the word in this image.

Choices:

Concept
Concord
Concoct
Console

Right Answer:
Concord

Q 3. Which number do you see here?

Choices:

230
280
289
239

Right Answer:
239

Q 4. What number lurks inside this pattern?

Choices:

2893
2892
2398
2803

Right Answer:
2893

Q 5. What do you see here?

Choices:

173
178
718
713

Right Answer:
173

Q 6. Which four letters are hidden here?

Choices:

OBRP
DRBP
DBBP
ORBP

Right Answer:
DRBP

Q 7. Which word do you read here?

Choices:

Sculpturesque
Plateresque
Picturesque
Statuesque

Right Answer:
Picturesque

Q 8. Can you see this number?

Choices:

74285
71285
74205
74206

Right Answer:
74205

Q 9. Which letters do you see here?

Choices:

NIRPBS
NTBPRB
NTRPRS
NIBFBS

Right Answer:
NTRPRS

Q 10. Try not to get dizzy… What word can you read below?

Choices:

Vestige
Vertigo
Metrico
Mephisto

Right Answer:
Vertigo

Q 11. Which number can you see here?

Choices:

428
423
498
493

Right Answer:
423

Q 12. What do you see here?

Choices:

747
141
242
717

Right Answer:
747

Q 13. Which number is displayed here?

Choices:

48
43
18
13

Right Answer:
48

Q 14. What do you see here?

Choices:

1701
1101
1791
1191

Right Answer:
1701

Q 15. Can you see which number is displayed here?

Choices:

830
638
838
630

Right Answer:
630

Q 16. Can you help us find the hidden word?

Choices:

Help
Kelp
Helm
Cold

Right Answer:
Kelp

Q 17. Can you tell which letters are shown in the image?

Choices:

FIIDPM
PTLORV
PTIDPV
FTLDRV

Right Answer:
FTLDRV

Q 18. Lo and behold: there’s a word hidden in this image! Can you read it?

Choices:

Dace
Space
Adore
Adage

Right Answer:
Adage

Q 19. It’s not as illegible as you might think… What’s written here?

Choices:

Elouise
Eclipse
Ellipse
Enlist

Right Answer:
Ellipse

Q 20. How about this? Piece of cake, right?

Choices:

Pennsilvania
Peninsula
Penumbra
Retinacula

Right Answer:
Peninsula

Q 21. Which word is sitting right there on the stairs?

Choices:

Ludmilla
Tortilla
Lunitidal
Godzilla

Right Answer:
Tortilla

Q 22. Can you decipher this?

Choices:

COOOO
GCOQO
COOOQ
GOOQO

Right Answer:
GCOQO

Q 23. We’re looking for the WORD in this image. Can you find it?

Choices:

Ineptitude
Interlude
Inertial
Introduce

Right Answer:
Ineptitude

Q 24. Which number is hidden here?

Choices:

18983
18907
70383
78303
18383
18307

Right Answer:
18983

Q 25. Let’s see if you can sniff out the hidden word here.

Choices:

Orthodox
Quartet
Warthog
Waterloo
Unproved
Warrant

Right Answer:
Warthog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads