Celebrity Quartets VideoFacts

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Can you guess from the clues who is featured on this card?

Choices:

Alicia Vikander
Angelina Jolie
Minnie Driver
Monica Bellucci

Right Answer:
Angelina Jolie

Q 2. Who could this be?

Choices:

Nicki Minaj
Janelle Monaé
Rihanna
Beyoncé

Right Answer:
Rihanna

Q 3. Which card doesn’t belong in this quartet?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q Alt 3. Which card has the lowest value regarding area ruled over?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q Alt 3-2. Which card has the highest value regarding age?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 4. Who is hiding behind the question mark?

Choices:

Magic Johnson
Michael Jordan
LeBron James
Shaquille O’Neal

Right Answer:
LeBron James

Q 5. Which name completes the quartet?

Choices:

Michael
George
Alec
James

Right Answer:
Alec

Q 6. Who is featured on this card?

Choices:

Nicole Richie
Paris Hilton
Isabell Getty
Ivanka Trump

Right Answer:
Paris Hilton

Q 7. Can you complete the quartet?

Choices:

Helena Suková
Kristin Davis
Kristen Stewart
Kristin Scott Thomas

Right Answer:
Kristin Davis

Q Alt 7. Which film did the hidden actress NOT play in?

Choices:

Atomic Train
Nine Months
Love Actually
Jack and Jill

Right Answer:
Love Actually

Q 8. Who is this card depicting?

Choices:

Neill deGrasse Tyson
Michio Kaku
Brian Cox
S. James Gates Jr.

Right Answer:
Neill deGrasse Tyson

Q 9. Let’s make things more interesting: We’ve removed all the clues from these cards. Can you still tell which card doesn’t belong in this quartet?

Choices:

A
B
C
D
All cards belong in the quartet
None of the cards belong together

Right Answer:
C

Q 10. Judging just from the images, which card does not belong in this quartet?

Choices:

A
B
C
D
All cards belong in the quartet
None of the cards belong together

Right Answer:
D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads