Competitive Apex Legends BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. ARE YOU AN APEX PREDATOR? PROVE IT WITH THIS APEX LEGENDS TRIVIA QUIZ

Choices:

Octane, Horizon, Lifeline, Loba
Octane, Bangalore, Loba, Lifeline
Mirage, Bangalore, Loba, Lifeline
Caustic, Mirage, Loba, Lifeline

Right Answer:
Octane, Horizon, Lifeline, Loba

Q 2. HOW DID OCTANE LOSE HIS LEGS?

Choices:

Blown off by an Arc Star
Experimenting on his own body
Trying to Break a Gauntlet Record
Saving Loba’s Life

Right Answer:
Trying to Break a Gauntlet Record

Q 3. WHICH LEGEND USED TO BE A PILOT?

Choices:

Octane
Horizon
Valkyrie
Pathfinder

Right Answer:
Valkyrie

Q 4. BANGALORE IS A SOLDIER FROM WHICH FACTION?

Choices:

IMC
Hammond
Frontier
Predators

Right Answer:
IMC

Q 5. WHICH LEGEND IS THE DAUGHTER OF A LEAD ENGINEER FOR THE APEX GAMES?

Choices:

Horizon
Rampart
Wraith
Loba

Right Answer:
Rampart

Q 6. HOW MANY LEGENDS DID THE GAME ORIGINALLY START WITH?

Choices:

7
6
10
8

Right Answer:
8

Q 7. WHICH SEASON FIRST ADDED COMICS TO THE GAMES?

Choices:

3
6
7
5

Right Answer:
6

Q 8. WHICH TITANFALL 2 CHARACTER MADE AN APPEARANCE AT THE END OF SEASON 5’S THE BROKEN GHOST QUEST?

Choices:

Viper
BT
Ash
Kuben Blisk

Right Answer:
Ash

Q 9. WHICH CLASS CONTAINS THE MOST LEGENDS?

Choices:

Recon
Offensive
Defensive
Support

Right Answer:
Offensive

Q 10. WHICH LEGEND SWITCHED CLASSES IN SEASON 4?

Choices:

Wattson
Pathfinder
Bloodhound
Crypto

Right Answer:
Pathfinder

Q 11. WHICH OF THESE WEAPONS HAS NEVER BEEN IN A SUPPLY DROP IN NORMAL GAME MODES?

Choices:

Charge Rifle
Devotion
L-Star
Mastiff

Right Answer:
Charge Rifle

Q 12. WHICH HOP UP HAS ONLY BEEN SEEN IN ONE SEASON SO FAR?

Choices:

Skullpiercer rifle
Quickdraw Holster
Selectfire Receiver
Disruptor Rounds

Right Answer:
Disruptor Rounds

Q 13. WHO IS THE YOUNGEST LEGEND?

Choices:

Octane
Rampart
Lifeline
Valkyrie

Right Answer:
Rampart

Q 14. WHO IS THE OLDEST LEGEND?

Choices:

Pathfinder
Revenant
Fuse
Caustic

Right Answer:
Revenant

Q 15. WHICH OF THESE LEGENDS HAS THE SWIFT MEND ABILITY?

Choices:

Lifeline
Mirage
Octane
Gibralter

Right Answer:
Octane

Q 16. MATCH THE ABILITY: NEARBY EPIC AND LEGENDARY LOOT CAN BE SEEN THROUGH WALLS. THE RANGE IS THE SAME AS BLACK MARKET BOUTIQUE.

Choices:

Heart Seeker
Insider Knowledge
Eye For Quality
Now You See Me

Right Answer:
Eye For Quality

Q 17. MATCH THE ABILITY: STACK AN EXTRA GRENADE PER INVENTORY SLOT. FIRE GRENADES FARTHER, FASTER, AND MORE ACCURATELY.

Choices:

Grenadier
Modded Loader
Defensive Bombardment
Rolling Thunder

Right Answer:
Grenadier

Q 18. HOW LONG DOES WRAITH’S DIMENSIONAL RIFT LAST?

Choices:

45 Seconds
60 seconds
90 Seconds
75 Seconds

Right Answer:
60 seconds

Q 19. WHICH LEGEND HAS THE LONGEST COOLDOWN TIME FOR THEIR ULTIMATE?

Choices:

Lifeline
Gibralter
Bangalore
Revenant

Right Answer:
Lifeline

Q 20. WHAT IS THE MAX MAGAZINE SIZE OF A FLATLINE?

Choices:

28
30
32
35

Right Answer:
30

Q 21. HOW MUCH DAMAGE DOES A KRABER HEADSHOT DO TO A LEGEND WITH A WHITE HELMET ON?

Choices:

435
398
319
355

Right Answer:
398

Q 22. HOW MUCH DAMAGE DOES A LEVEL 5 EVO SHIELD ABSORB?

Choices:

100
150
125
200

Right Answer:
125

Q 23. HOW LONG DOES IT TAKE FOR KNUCKLE CLUSTER TO RECHARGE?

Choices:

10 Seconds
20 Seconds
25 Seconds
30 Seconds

Right Answer:
20 Seconds

Q 24. WHICH LEGEND HAS THE ABILITY TO DISABLE OTHER LEGEND’S ABILITIES FOR A PERIOD OF TIME?

Choices:

Horizon
Crypto
Pathfinder
Revenant

Right Answer:
Revenant

Q 25. HOW LONG DOES OCTANE’S STIM LAST?

Choices:

6 Seconds
5 Seconds
10 Seconds
8 Seconds

Right Answer:
6 Seconds

One thought on “Competitive Apex Legends BeQuizzed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads