Complete the Logo VideoFacts

This quiz changes the order of the options each time. The quiz website reorders the option’s place each time. ex: 1st option D, 2nd option A……4th option C. So you need to carefully follow the instructions where mentioned.

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Can you fill in the gap to complete this well-known logo?

Choices:

     

B                                                   P

     

H                                                  N

Right Answer:

N

Q 2. Half of this famous logo of an international computer company is missing. Which of the images below completes it?

Choices:

     
A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

B

Q 3. Can you pick the real face of the colonel?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

B

White haired, No Sunglass

Q 4. This logo is lacking a splash of colour. Can you pick the correct one?

Choices:

     

A                                                   B

     

C                                                  D

Right Answer:

B

Q 5. Pick the correct piece to add a name to the golden arches!

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

C

All white letters, Big yellow ‘M’ letter is uncontinuous when then name is present

Q 6. Although delayed by one year, the Tokyo Olympic Games are still officially branded as “2020”. Can you make the logo whole again?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

A

Q 7. Can you complete the unique typography of this famous logo?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

C

2 loops, The recursive ‘C’ is stright (like the option with only 1 loop)

Q 8. Can you unite the logo of this parcel service with its missing part?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

D

Q 9. Which icon completes the logo of this legendary sports car manufacturer?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

C

Q 10. Can you give this two-tailed mermaid a face?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

B

Eyebrows are connected with eyes, Upper lip doesn’t have a split

Q 11. You’ve probably seen this iconic logo countless times. But is your memory detailed enough for you to fill in the blank?

Choices:

     

A                                                   B

     

C                                                   D

Right Answer:

A

Q 12. O là là! This famous logo symbolises style and elegance. Can you complete it?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

C

Q 13. Legend has it that the central part of this logo represents a propeller. But which is the correct one?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

D

Q 14. This logo is obviously UNcomplete (get it?) – can you add the proper seal to the laurel wreath?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

D

Q 15. Can you make Costco a WHOLEsale again?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

B

Three distinct line on the left of “w”

Q 16. Which iconic lady completes the Columbia logo?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

D

Brown hair (Brunette), Short hair

Q 17. Which one is the correct piece to solve this jigsaw puzzle?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

B

The Three lines are beneath, “D” doesn’t have extra edge on top

Q 18. Visa is everywhere you want to be – but where’s the V?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

D

“V” has only one edge extended to left

Q 19. Are you bold enough to complete this out-of-this-world logo?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

A

The Two red lines extend outside the blue circle, The white line below “A” is broader on the edge

Q 20. Can you fill in the square to make the cube complete?

Choices:

     

A                                                  B

     

C                                                  D

Right Answer:

A

Connected horizontally but disconnected upper part

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads