Crypto Millionaire TriviaBandit

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. What is cryptocurrency?

Choices:

A technology that uses AI and ML algorithms to process transactions in a fast and efficient manner
A safe way of encrypting online files
A digital asset that functions as a medium of exchange
A digital asset that is backed by physical assets.

Right Answer:
A digital asset that functions as a medium of exchange

Q 2. When was the first Cryptocurrency made available?

Choices:

2007
1998
2011
2009

Right Answer:
2009

Q 3. Which was the first cryptocurrency created?

Choices:

Bitcoin
Ecash
Ripple
Ethereum

Right Answer:
Bitcoin

Q 4. In which technology is cryptocurrency based?

Choices:

Blockchain
DSCT
Genomics
Artificial Intelligence and Machine Learning

Right Answer:
Blockchain

Q 5. What is a crypto Wallet?

Choices:

A software that safely stores credit cards online
A device that scans and transforms physical money into digital currency
A digital service for encrypting passwords
A software that enables you to send and receive cryptocurrencies

Right Answer:
A software that enables you to send and receive cryptocurrencies

Q 6. What does the concept “mining” mean in cryptocurrencies?

Choices:

Looking for cryptocurrency hidden in the Deep Web
Stealing someone else’s cryptocurrency
The process of adding new cryptocurrency to its ecosystem by solving a computational puzzle.
Sending cryptocurrency from one wallet to another

Right Answer:
The process of adding new cryptocurrency to its ecosystem by solving a computational puzzle.

Q 7. Who is Satoshi Nakamoto?

Choices:

The inventor of Bitcoin and Blockchain
The first investor of Ethereum
An Asian investor
The inventor of Ethereum

Right Answer:
The inventor of Bitcoin and Blockchain

Q 8. Who received the first Bitcoin transaction?

Choices:

Marti Malmy
Hal Finney
Laszlo Hanyecz
Nakamoto Sotoshi

Right Answer:
Hal Finney

Q 9. What is the smallest Bitcoin value?

Choices:

Satoshi
Toshiba
Nakamoto
Mukashi

Right Answer:
Satoshi

Q 10. How many millions of Bitcoin units will be eventually available?

Choices:

51 Million
21 Million
23 Million
22 Million

Right Answer:
21 Million

Q 11. Can the blockchain technology be used for something else than Cryptocurrencies?

Choices:

Obviously No
Yes, Absolutely
Not sure
No

Right Answer:
Yes, Absolutely

Q 12. In which countries is Bitcoin Illegal?

Choices:

Colombia, Etiopia, Albania.
Cambodia, Ecuador, Nepal, Algeria, Bolivia, and Bangladesh.
None
Curacao, Etiopia, Nigeria, Albania, Guatemala, and Afghanistan.

Right Answer:
Cambodia, Ecuador, Nepal, Algeria, Bolivia, and Bangladesh.

Q 13. Which government is in control of Bitcoin?

Choices:

China
USA
Russia
None

Right Answer:
None

Q 14. Are cryptocurrency holders subject to taxes?

Choices:

Yes
It depends on the country
No
Never

Right Answer:
It depends on the country

Q 15. Who are some famous people who have invested in Bitcoin?

Choices:

Tom Brady, Ellen Degeneres, Jamie Dimon
Cristiano Ronaldo, Bill Harris, Shakira
Myke Tyson, Ashton Kutcher, Gwyneth Paltrow, Floyd Mayweather Jr.
Elon Musk, Tom Cruise, Warren Buffett

Right Answer:
Myke Tyson, Ashton Kutcher, Gwyneth Paltrow, Floyd Mayweather Jr.

Q 16. Which was the infamous site in the Deep Web where people could buy drugs and weapons with Bitcoin?

Choices:

Stealth Road
Silk Road
D Road
The Pirate Bay

Right Answer:
Silk Road

Q 17. What is the last name of the identical twins that sued Facebook who became Bitcoin billionaires?

Choices:

Winchester
Wimthos
Winclethos
Winklevoss

Right Answer:
Winklevoss

Q 18. In 2010 a man paid for two pizzas with 10,000 Bitcoins. Today those pizzas would be worth?

Choices:

Around US$ 10,000,000
Around US$ 200,000,000
Around US$ 50,000,000
Around US$ 100,000,000

Right Answer:
Around US$ 100,000,000

Q 19. Who was the first person to become a millionaire with Bitcoin?

Choices:

Rich Smith
Douglas Diamond
Stanislav Liaskovska
Roger Ver

Right Answer:
Roger Ver

Q 20. If a person would have invested US$10 in Bitcoin at the end of 2010 and sell those Bitcoin today, how much money would he/she have made?

Choices:

Around US$ 30,000
Around US$ 3,000
Around US$ 350,000
Around US$ 3,000,000

Right Answer:
Around US$ 350,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads