Find the Puppy VideoQuizStar

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s start off easy. Which puppy is the odd one out?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 2. Uh oh, she has wondered off from her family. Can you find the puppy? Which quadrant is she in?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 3. Help the puppy find the shortest route to the bowl of water!

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 4. Can you match the puppy’s silhouette to the correct one below?

Choices:

     

A                                                   B

     

C                                                   D

Right Answer:

B

You need to look out for the following features:
Left horn missing curly shape
Tail has curly shape above rather than below
Left horn is smaller

Q 5. Which piece is missing from the image?

Choices:

     

A                                                   B

     

C                                                   D

Right Answer:

D

Be careful Choice B and D looks almost same. Check the hands.

Q 6. Which quadrant is the puppy in now?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 7. Only one of the puppies matches. Which one is it?

Choices:

     

A                                                   B

     

C                                                   D

Right Answer:

D

You need to look out for the following features:
Tail doesn’t have any curly shapes on both side
Ears don’t have any curly shape
The curly side is on bottom side instead of top and more smoother rounded one is above

Q 8. Can you spot the puppy here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 9. Our brave puppy wants to go explore. Which route will take her to the city?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 10. Which of these puppies matches our puppy?

Choices:

     

A                                                   B

     

C                                                   D

Right Answer:

C

You need to look out for the following features:
Missing one of the front leg
One of the front leg is on different angle
Missing one of the back leg

Q 11. Look! She’s met a friend along the way. Can you match the silhouette?

Choices:

     

A                                                   B

     

C                                                   D

Right Answer:

You need to look out for the following features:
Tail is different
Beak/Mouth is slightly open
One of the leg is different

Q 12. She’s almost at the big city. In which quadrant can you find the puppy’s footprint?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 13. The puppy has arrived in a big city. Can you find her in the crowd?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 14. The puppy is heading south. Find her next destination by putting the broken pieces back in order!

Choices:

A, D, F, C, B, E
F, A, B, E, C, D
F, D, C, B, A, E
C, B, F, D, A E

Right Answer:
F, D, C, B, A, E

Q 15. The puppy hasn’t stopped traveling south! She’s found herself in the largest country in South America. Which landscape is she most likely to find there?

Choices:

A – Desert
B – Jungle
C – Plains
D – Tundra

Right Answer:
B – Jungle

Q 16. Look at the route closely. How many kilometers in total did the puppy travel to get to Buenos Aires?

Choices:

3,290.42 km
2,755.75 km
1,890.25 km
2,650.75 km

Right Answer:
2,650.75 km

Q 17. The puppy needs to catch a train that is moving at 8km/hr. She is 100 meters away and running at 10km/hr. How far will the train have traveled before the puppy is able to jump on?

Choices:

1,080 meters
400 meters
250 meters
85 meters

Right Answer:
400 meters

Q 18. Now traveling to Europe, she crosses an ocean known for super cold air currents that are similarly named after a dog breed. What’s the name of the current?

Choices:

Labrador Current
Maltese Current
Terrier Current
Newfoundland current

Right Answer:
Labrador Current

Q 19. Our puppy has arrived in a European capital city and is greeted by a stranger. Which location is she in?

Choices:

Budapest
Amsterdam
Berlin
Oslo

Right Answer:
Berlin

Q 20. The puppy loves visiting cities. How many major cities can you locate in this word search?

Choices:

4
5
6
7

Right Answer:
5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads