Food Puzzle BeQuizzed 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 2. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 3. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 4. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 5. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 7. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 9. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 10. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 11. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 12. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 13. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 14. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 15. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 16. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 17. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 18. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 19. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 20. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 21. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 22. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 23. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 24. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 25. WHICH PIECE IS MISSING?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads