Incredible Crypto BeQuizzed 2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT TYPE OF TECHNOLOGY DOES CRYPTOCURRENCY DEPEND ON?

Choices:

Cryptochain
Blockchain
Bankchain
Fiatchain

Right Answer:
Blockchain

Q 2. BITCOIN WAS THE ONLY FORM OF CRYPTOCURRENCY UNTIL WHAT YEAR?

Choices:

It is still the only form.
2018
2013
2011

Right Answer:
2011

Q 3. WHAT IS THE TERM FOR CURRENCY THAT IS REGULATED BY THE GOVERNMENT (SUCH AS PAPER MONEY)?

Choices:

Tangible currency
Guber currency
Fiat Currency
Aubit currency

Right Answer:
Fiat Currency

Q 4. AS OF JULY 2021, WHICH OF THE FOLLOWING IS IN THE TOP 5 MOST POPULAR CRYPTOCURRENCIES?

Choices:

Stellar
VeChain
Amp
Ethereum

Right Answer:
Ethereum

Q 5. WHAT WAS THE FIRST FORM OF CRYPTO?

Choices:

Bitcoin
Litecoin
Ethereum
Stellar

Right Answer:
Bitcoin

Q 6. CRYPTO IS PART OF A SYSTEM THAT DOES NOT RELY ON A SINGLE PERSON OR ORGANIZATION. WHAT IS THIS TERM?

Choices:

Technological
Advanced
Decentralized
Unconnected

Right Answer:
Decentralized

Q 7. WHICH NAME DOES THE ANONYMOUS CREATOR OF BITCOIN GO BY?

Choices:

Barry Silbert
Satoshi Nakamoto
Nick Szabo
Bill Gates

Right Answer:
Satoshi Nakamoto

Q 8. POLKADOT AND CARDANO WERE BOTH CREATED BY DIFFERENT PEOPLE, BOTH OF WHICH WERE INITIAL MEMBERS OF WHICH FORM OF CRYPTOCURRENCY?

Choices:

Ethereum
Bitcoin Cash
Chainlink
Bitcoin

Right Answer:
Ethereum

Q 9. WHAT IS THE PROCESS OF ADDING AND VERIFYING TRANSACTIONS TO THE BLOCKCHAIN?

Choices:

Hammering
Conducting
Engineering
Mining

Right Answer:
Mining

Q 10. HOW MANY BITCOINS CAN EVER EXIST?

Choices:

15 Million
21 Million
50 Million
Infinite amount

Right Answer:
21 Million

Q 11. WHAT YEAR IS THE LAST BITCOIN EXPECTED TO BE MINED BY?

Choices:

2030
2040
2050
2060

Right Answer:
2040

Q 12. WHICH OF THESE COUNTRIES IS THE LARGEST MINER OF BITCOIN?

Choices:

Germany
Russia
United States
China

Right Answer:
China

Q 13. WHAT IS THE SMALLEST UNIT OF A BITCOIN CALLED?

Choices:

Satoshi
Bitoshi
Nanocoin
Ether

Right Answer:
Satoshi

Q 14. WHAT DOES P2P STAND FOR?

Choices:

Password to Password
Password to Product
Peer to Peer
Product to Peer

Right Answer:
Peer to Peer

Q 15. WHAT IS A NODE?

Choices:

A crypto blockchain
A blockchain transaction
A computer connected to a crypto network
An offline storage for cryptocurrency

Right Answer:
A computer connected to a crypto network

Q 16. WHAT IS A DAPP?

Choices:

A decentralized application
A demonetized application
A diluted application
A defined application

Right Answer:
A decentralized application

Q 17. WHAT IS THE TERM FOR WHEN A BLOCKCHAIN SPLITS?

Choices:

Fork
Hard Break
Splinter
Rupture

Right Answer:
Fork

Q 18. WHAT IS COLD STORAGE

Choices:

A crypto exchange
A way of holding cryptocurrency offline
A way of holding cryptocurrency online
A way to mine cryptocurrency

Right Answer:
A way of holding cryptocurrency offline

Q 19. WHICH OF THESE PEOPLE IS A CO-FOUNDER OF ETHEREUM?

Choices:

Vitalik Buterin
Satoshi Nakamoto
Jackson Palmer
Elon Musk

Right Answer:
Vitalik Buterin

Q 20. WHAT IS ETHEREUM?

Choices:

A Bitcoin token
A blockchain platform with its own currency
A Bitcoin mining platform
A process of pricing crypto transactions

Right Answer:
A blockchain platform with its own currency

Q 21. WHAT TERM BEST DESCRIBES A WAY IN WHICH CRYPTOCURRENCY CAN BE VERIFIED?

Choices:

Bridges
Defi
Halving
Proof of Work

Right Answer:
Proof of Work

Q 22. WHAT CHARACTERISTIC MAKES BLOCKCHAIN VIRTUALLY TAMPER-PROOF?

Choices:

Proof of Stake
Private Keys
Immutability
Network Regulated Security

Right Answer:
Immutability

Q 23. WHAT IS THE NAME OF THE FIRST ACADEMIC PAPER TO DESCRIBE BITCOIN KNOWN AS?

Choices:

Black Paper
White Paper
Green Paper
Red Paper

Right Answer:
White Paper

Q 24. HOW LONG DOES IT TAKE TO MINE ONE BLOCK OF BITCOIN?

Choices:

30 seconds
1 minute
10 minutes
30 minutes

Right Answer:
10 minutes

Q 25. HOW OFTEN CAN YOU TRADE CRYPTOCURRENCY?

Choices:

24 hours a day/7 days a week
9:30am-4:30pm/ Monday-Friday
9:30am-4:30pm/ Monday-Saturday
12am-5pm/ Saturday and Sunday

Right Answer:
24 hours a day/7 days a week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads