Pizza Challenge BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. HOW MANY INGREDIENTS TOP A TRADITIONAL MARGHERITA PIZZA?

Choices:

3
4
5
6

Right Answer:
3

Q 2. WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ON PIZZA IN THE US?

Choices:

Sausage
Pineapple
Pepperoni
Mushrooms

Right Answer:
Pepperoni

Q 3. WHAT STYLE PIZZA IS THIS?

Choices:

New York
Detroit
St. Louis
Chicago

Right Answer:
Chicago

Q 4. WHAT CONDIMENT IS COMMONLY USED ON PIZZA IN JAPAN?

Choices:

Mayonnaise
Ketchup
Soy Sauce
Fish Sauce

Right Answer:
Mayonnaise

Q 5. WHAT IS THE MOST POPULAR DAY OF THE YEAR TO ORDER PIZZA?

Choices:

New Year’s Eve
Super Bowl Sunday
Christmas
Thanksgiving

Right Answer:
Super Bowl Sunday

Q 6. WHICH US STATE OPENED THE FIRST PIZZERIA?

Choices:

Chicago
New Jersey
New York
California

Right Answer:
New York

Q 7. WHAT YEAR WAS DOMINO’S PIZZA FOUNDED?

Choices:

1945
1953
1960
1966

Right Answer:
1960

Q 8. WHAT IS THE NAME OF THIS TYPE OF PIZZA?

515005958

Choices:

Neapolitan pizza
Hawaiian pizza
California pizza
Greek pizza

Right Answer:
Hawaiian pizza

Q 9. WHAT IS A POPULAR TOPPING ON PIZZA ON INDIA?

Choices:

Peas
Sardines
Tofu
Peanuts

Right Answer:
Tofu

Q 10. THE MOST EXPENSIVE PIZZA IN THE WORLD IS NAMED THE LOUIS XIII AND CONTAINS MANY EXOTIC INGREDIENTS, INCLUDING THREE RARE TYPES OF CAVIAR. HOW MUCH DOES THIS PIZZA COST?

Choices:

$1,000
$4,000
$8,000
$12,000

Right Answer:
$12,000

Q 11. AS OF 2021, DOMINO’S PIZZA IS THE LARGEST PIZZA CHAIN IN THE WORLD, OVERTAKING PIZZA HUT. HOW MANY LOCATIONS DO THEY HAVE ACROSS THE GLOBE?

Choices:

18,000
15,000
12,000
10,000

Right Answer:
18,000

Q 12. WHICH OF THESE PIZZA CHAINS INVENTED A DVD THAT SMELLED LIKE PIZZA?

Choices:

Little Caesars
Pizza Hut
Domino’s
Papa John’s

Right Answer:
Domino’s

Q 13. APPROXIMATELY HOW MANY PIZZERIAS ARE THERE IN THE US?

Choices:

57,000
78,000
91,000
109,000

Right Answer:
78,000

Q 14. IN WHAT COUNTRY WAS THE HAWAIIAN PIZZA INVENTED IN?

Choices:

United States
Brazil
Canada
Australia

Right Answer:
Canada

Q 15. WHAT DAY OF THE WEEK IS THE MOST POPULAR DAY TO EAT PIZZA IN THE US?

Choices:

Saturday
Friday
Thursday
Sunday

Right Answer:
Saturday

Q 16. WHAT INGREDIENT IS REQUIRED FOR PIZZA TO BE OFFICIALLY CONSIDERED PIZZA?

Choices:

Tomato or tomato sauce
Cheese
Dough
Pepperoni

Right Answer:
Tomato or tomato sauce

Q 17. WHAT COMIC BOOK SUPERHEROES WERE KNOWN FOR THEIR LOVE OF PIZZA?

Choices:

The Avengers
The Justice League
The Teenage Mutant Ninja Turtles
Teen Titans

Right Answer:
The Teenage Mutant Ninja Turtles

Q 18. WHAT IS THE FAMOUS PIZZA RESTAURANT THAT ANDY FREQUENTLY VISITS IN THE TOY STORY MOVIES?

Choices:

Pizza Shoppe
Pizza Party Place
Pizza Parlor
Pizza Planet

Right Answer:
Pizza Planet

Q 19. WHAT IS THE TITLE OF THIS PIZZA-BASED MOVIE?

Choices:

For Love and Pizza
Delivered with Love
Mystic Pizza
Summer in Connecticut

Right Answer:
Mystic Pizza

Q 20. WHAT IS THE NAME OF THE PIZZA THAT DOES NOT CONTAIN TOMATO SAUCE, INSTEAD CONTAINING A BASE OF MOZZARELLA AND RICOTTA CHEESE?

Choices:

White pizza
Plain cheese pizza
Greek pizza
St. Louis pizza

Right Answer:
White pizza

Q 21. THE FIRST EVER ONLINE FOOD ORDER WAS A PIZZA FROM WHICH OF THESE PIZZA PLACES?

Choices:

Little Caesars
Papa John’s
Domino’s Pizza
Pizza Hut

Right Answer:
Pizza Hut

Q 22. WHAT IS THE MOST POPULAR PIZZA DIAMETER IN THE US?

Choices:

10″
12″
14″
16″

Right Answer:
14″

Q 23. WHAT STYLE PIZZA IS THIS?

Choices:

Chicago
Detroit
New York
California

Right Answer:
Detroit

Q 24. WHAT DECADE WERE FROZEN PIZZAS INVENTED?

Choices:

1940’s
1950’s
1970’s
1980’s

Right Answer:
1950’s

Q 25. TRADITIONAL FLATBREAD IS OFTEN CONSIDERED TO BE WHAT MODERN-DAY PIZZA WAS ORIGINALLY BASED OFF OF. WHAT COUNTRY DID FLATBREAD ORIGINATE FROM?

Choices:

Italy
Greece
China
Egypt

Right Answer:
Egypt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads