Pokemon Master BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT YEAR DID THE FIRST POKEMON VIDEO GAMES MAKE THEIR DEBUT IN JAPAN?

Choices:

1990
1993
1996
1999

Right Answer:
1996

Q 2. HOW DO POKEMON TRAINERS EARN BADGES?

Choices:

Catching and collecting a specific amount of Pokemon
Defeating gym leaders
Leveling up Pokemon to certain levels
Trading Pokemon with other trainers

Right Answer:
Defeating gym leaders

Q 3. WHAT COLORS ARE IN THE TITLES OF THE FIRST TWO POKEMON VIDEO GAMES THAT DEBUTED IN NORTH AMERICA?

Choices:

Red and Blue
Red and Green
Gold and Silver
Black and White

Right Answer:
Red and Blue

Q 4. WHERE DO POKEMON TRAINERS TAKE THEIR POKEMON TO BE HEALED?

Choices:

Pokestops
PokeDoctors
Pokemon Shop
Pokemon Center

Right Answer:
Pokemon Center

Q 5. WHAT IS THE MAIN CHARACTER’S FULL NAME IN THE POKEMON ANIME SERIES?

Choices:

Ash Ketchup
Ash Ketchum
Ash Ketcher
Ash Katcher

Right Answer:
Ash Ketchum

Q 6. WHICH OF THESE ACTORS VOICES PIKACHU IN THE MOVIE, DETECTIVE PIKACHU?

Choices:

Zac Efron
Ryan Gosling
Ryan Reynolds
Chris Pratt

Right Answer:
Ryan Reynolds

Q 7. IN POKEMON GO, WHERE CAN YOU USE A LURE?

Choices:

PokeStop
Pokemon Gym
Pokemon Center
Anywhere

Right Answer:
PokeStop

Q 8. WHAT ARE THE THREE TYPES OF STARTER POKEMON YOU CAN CHOOSE FROM IN THE VIDEO GAME SERIES?

Choices:

Grass, Flying, Electric
Normal, Flying, Fire
Electric, Fighting, Water
Water, Grass, Fire

Right Answer:
Water, Grass, Fire

Q 9. WHICH ONE OF THESE TYPES IS STRONG AGAINST WATER-TYPE POKEMON?

Choices:

Fighting
Psychic
Electric
Rock

Right Answer:
Electric

Q 10. WHICH POKEMON IS BASED OFF OF BRUCE LEE?

Choices:

Dragonlee
Kicklee
Flipperlee
Hitmonlee

Right Answer:
Hitmonlee

Q 11. WHICH COMPANY DEVELOPED POKEMON GO?

Choices:

Sony
Niantic
Nintendo
Konami

Right Answer:
Niantic

Q 12. WHAT YEAR WAS POKEMON SNAP RELEASED FOR NINTENDO 64?

Choices:

1996
1998
1999
2002

Right Answer:
1999

Q 13. WHICH OF THESE TYPES OF POKE BALLS HAS THE GREATEST CHANCE OF CATCHING A POKEMON?

Choices:

Poke Ball
Great Ball
Ultra Ball
Master Ball

Right Answer:
Master Ball

Q 14. HOW DOES CALCIUM AFFECT A POKEMON?

Choices:

Increases defense
Increases special defense
Increases attack
Increases special attack

Right Answer:
Increases special attack

Q 15. IN THE ANIME SERIES, WHAT NICKNAME DOES RITCHIE GIVE TO HIS CHARMELEON?

Choices:

Zippo
Happy
Sparky
Flameo

Right Answer:
Zippo

Q 16. IN POKEMON GO, IN WHICH AREA CAN YOU FIND HERACROSS?

Choices:

Asia
Africa
Central America
Europe

Right Answer:
Central America

Q 17. WHAT IS THE NAME OF THIS POKEMON?

Choices:

Mr. Clown
Mr. Mime
Mr. Meme
Mr. Bubbles

Right Answer:
Mr. Mime

Q 18. WHICH TWO POKEMON WERE FEATURED ON THE COVERS OF THE GAMES POKEMON SWORD AND POKEMON SHIELD?

Choices:

Zacian and Zamazenta
Reshiram and Zekrom
Groudon and Kyogre
Pikachu and Squirtle

Right Answer:
Zacian and Zamazenta

Q 19. WHAT IS PROFESSOR OAK’S FIRST NAME?

Choices:

Brandon
Jeremy
Samuel
Jesse

Right Answer:
Samuel

Q 20. IN THE FIRST POKEMON MOVIE, MEWTWO STRIKES BACK, WHAT POKEMON DID MEWTWO USE TO DELIVER THE INVITATIONS TO THE TRAINERS?

Choices:

Zapdos
Pidgeot
Dragonite
Charizard

Right Answer:
Dragonite

Q 21. ON A POKEMON CARD, WHICH SHAPE INDICATES THAT A CARD IS RARE?

Choices:

Circle
Diamond
Star
Lightning Bolt

Right Answer:
Star

Q 22. IN POKEMON PUZZLE LEAGUE, WHO DO YOU FACE AS THE VERY LAST CHALLENGE IN THE GAME?

Choices:

Mewtwo
Giovanni
Team Rocket
Gary

Right Answer:
Mewtwo

Q 23. IN THE POKEMON GAMES, WHICH OF THESE ITEMS IS USED TO SEE GHOSTS?

Choices:

Exp. All
Silph Scope
Lavender Glasses
Black Glasses

Right Answer:
Silph Scope

Q 24. WHICH TEAM DOES CANDELA REPRESENT IN POKEMON GO?

Choices:

Team Rocket
Team Mystic
Team Instinct
Team Valor

Right Answer:
Team Valor

Q 25. WHAT POKEMON TYPE IS MISTY KNOWN FOR?

Choices:

Water
Fire
Grass
Electric

Right Answer:
Water

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads