Pop Culture Trivia #1 TriviaBandit

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. In the Star Trek universe, what color is Vulcan blood?

Choices:

Orange
Blue
Red
Green

Right Answer:
Green

Q 2. What TV show is about a grandfather dragging his grandson around on adventures?

Choices:

Rick & Morty
Family Guy
South Park
American Dad

Right Answer:
Rick & Morty

Q 3. In the TV show ‘M*A*S*H’, what was the nickname of Corporal Walter O’Reilly?

Choices:

Radar
Hawkeye
Trapper
Hot Lips

Right Answer:
Radar

Q 4. In 2015, David Hasselhof released a single called…

Choices:

True Survivor
Real Kung-Fury
Real Warrior
True Fighter

Right Answer:
True Survivor

Q 5. Which band released hit songs such as “Californication”, “Can’t Stop” and “Under the Bridge”?

Choices:

Green Day
Foo Fighters
Linkin Park
Red Hot Chilli Peppers

Right Answer:
Red Hot Chilli Peppers

Q 6. What animal is featured on the cover of English electronic music group The Prodigy’s album, “The Fat of the Land”?

Choices:

Tiger
Crab
Fox
Elephant

Right Answer:
Crab

Q 7. In the show, Doctor Who, what does T.A.R.D.I.S stand for?

Choices:

Time and Rapid Dimensions in Space
Time And Relative Dimensions In Style
Time And Resting Dimensions In Space
Time And Relative Dimensions In Space

Right Answer:
Time And Relative Dimensions In Space

Q 8. Which of these Movies was NOT released in 1996?

Choices:

Mission: Impossible
Independence Day
Gladiator
The Rock

Right Answer:
Gladiator

Q 9. What was the name of the teenage witch played by Melisa Joan Hart?

Choices:

Dahlia
Dorothy
Sabrina
Hermione

Right Answer:
Sabrina

Q 10. Who directed the movies “Pulp Fiction”, “Reservoir Dogs” and “Django Unchained”?

Choices:

Martin Scorcese
James Cameron
Quentin Tarantino
Steven Spielberg

Right Answer:
Quentin Tarantino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads