Roblox Arsenal Challenge BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. HOW MANY BULLETS CAN THE P250 MAGAZINE HOLD?

Choices:

14
17
19
21

Right Answer:
17

Q 2. HOW MANY BULLETS CAN THE DEAGLE MAGAZINE HOLD?

Choices:

8
11
9
7

Right Answer:
7

Q 3. HOW MANY BULLETS CAN THE TEC-9 MAGAZINE HOLD?

Choices:

20
30
35
40

Right Answer:
20

Q 4. HOW MANY BULLETS CAN THE G-18 MAGAZINE HOLD?

Choices:

20
16
18
19

Right Answer:
18

Q 5. HOW MANY BULLETS CAN THE M1911 MAGAZINE HOLD?

Choices:

16
21
23
25

Right Answer:
21

Q 6. WHAT GUN IS THE MODEL 635 BASED OFF OF?

Choices:

M4A1
M16
MP5
MP7

Right Answer:
M16

Q 7. WHICH OF THESE GUNS CAN CAUSE HARM TO THE USER?

Choices:

EM249
XM1014
MAC-10
MAG-7

Right Answer:
EM249

Q 8. AT CLOSE RANGE, HOW MANY SHOTS DOES THE UMP-45 TAKE TO KILL AN ENEMY PLAYER?

Choices:

1 shot
2 shots
3 shots
4 shots

Right Answer:
2 shots

Q 9. WHAT IS THE LITERAL GUN SPELL OUT?

Choices:

Gun
Literal
Literal Gun
Gun (2x)

Right Answer:
Gun (2x)

Q 10. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE SOUL GUN DO?

Choices:

20
40
35
50

Right Answer:
35

Q 11. WHICH OF THESE IS A CON OF THE VECTOR?

Choices:

Low Fire Rate
Low Spread
Long Reload
Small Magazine

Right Answer:
Long Reload

Q 12. WHICH OF THESE IS A CON OF THE SCAR-L?

Choices:

Slow Reload
Low Body Damage
Poor Accuracy
Large Muzzle Flash

Right Answer:
Low Body Damage

Q 13. WHICH OF THESE WEAPONS LETS YOU DOUBLE JUMP?

Choices:

Sword
G-18
Golden Knife
AUG

Right Answer:
Golden Knife

Q 14. WHAT DOES THE HANDCANNON SHOOT?

Choices:

Large Bullets
Exploding Capsules
Lasers
Knives

Right Answer:
Lasers

Q 15. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE BARRETT DO?

Choices:

200
600
800
400

Right Answer:
600

Q 16. HOW MANY BULLETS CAN THE MINIGUN MAGAZINE HOLD?

Choices:

400
1000
700
800

Right Answer:
800

Q 17. WHAT IS THE MINIMUM DAMAGE OF THE STAKE LAUNCHER?

Choices:

80
90
100
110

Right Answer:
90

Q 18. WHICH OF THESE HAS UNLIMITED AMMO?

Choices:

Cone Launcher
Ornament
Ultraball
Trash Can

Right Answer:
Ultraball

Q 19. HOW MUCH SELF DAMAGE DOES THE RPG DEAL?

Choices:

45
88
33
77

Right Answer:
33

Q 20. WHICH OF THESE REVOLVERS DOESN’T ALLOW FOR ONE-SHOT HEADSHOT KILLS AT LONGER RANGES?

Choices:

Windicator
Pathbringer
Webley
Peppergun

Right Answer:
Peppergun

Q 21. THE DUAL LCRS WERE INTRODUCED IN WHAT UPDATE?

Choices:

Summer Update I
Summer Update II
Summer Update III
Summer Update IV

Right Answer:
Summer Update III

Q 22. HOW MANY BULLETS DOES THE CANDY CANE MINIGUN HOLD?

Choices:

1000
400
800
2000

Right Answer:
400

Q 23. HOW MUCH AMMO CAN THE FMG-9 HOLD?

Choices:

33
55
77
99

Right Answer:
33

Q 24. HOW MANY BULLETS CAN THE STEN HOLD?

Choices:

32
45
60
80

Right Answer:
32

Q 25. HOW MUCH BODY DAMAGE DOES THE LASER RIFLE DO?

Choices:

30
12
24
40

Right Answer:
12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads