Scramble QuizFacts

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. 5 points await the person who can uncover the name of a common household pet!

Choices:

1
2
3

Right Answer:
1

Q 2. There are three modes of transport hidden in these options, but which one gets you the most points?

Choices:

1
2
3

Right Answer:
3

Q 3. A theatre performance has concluded and an appropriate response will yield 8 points. Which option contains the right word?

Choices:

1
2
3

Right Answer:
1

Q 4. 8 points and you’ll seal your doom in a vault-like room! Where is this room hidden?

Choices:

1
2
3

Right Answer:
1

Q 5. There are only three official Scramble words that can be created by adding one letter to the end of the word “Date”, which option below has them all?

Choices:

1
2
3

Right Answer:
2

Q 6. Confused? Good. Cause you have to uncover the 7 letter synonym below.

Choices:

1
2
3

Right Answer:
3

Q 7. 18 points await the player who can uncover the subject at hand. Which line contains the solution?

Choices:

1
2
3

Right Answer:
2

Q 8. You may find this one quite hard… Without using the same letter twice, how many synonyms can you find below?

Choices:

2
3
4
5

Right Answer:
4

Q 9. One of these lines hides the strongest word. Reckon you can find it?

Choices:

Middle
Top
Bottom

Right Answer:
Middle

Q 10. One of these lines will see you emerge as a Scramble master! Which line hides the word that’ll get you the most points?

Choices:

Middle
Top
Bottom

Right Answer:
Top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads