The Impossible Fortnite BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT HAPPENED TO DUSTY DEPOT IN SEASON 4?

Choices:

It was hit by a nuke.
It was destroyed by a meteor.
It was sucked into a black hole.
The Visitor crashed a rocket there.

Right Answer:
It was destroyed by a meteor.

Q 2. WHICH ITEM WAS UNVAULTED AT THE UNVAULTING LIVE EVENT?

Choices:

Drum Gun
Infinity Blade
Tactical Submachine Gun
Grappler

Right Answer:
Drum Gun

Q 3. WHICH LIVE EVENT FEATURED MARSHMELLOW?

Choices:

The Final Showdown
New Year’s Event 2019
Showtime
New Year’s Event 2020

Right Answer:
Showtime

Q 4. WHAT SEASON WAS THE ICE STORM EVENT IN?

Choices:

4
7
9
3

Right Answer:
7

Q 5. WHICH LOCATION TURNED INTO A BLACK HOLE AT THE END OF SEASON 10?

Choices:

Retail Row
Loot Lake
Polar Peak
Tilted Towers

Right Answer:
Loot Lake

Q 6. WHAT IS THE NAME OF THE CHAPTER TWO SEASON TWO BATTLE PASS TIER 100 SKIN?

Choices:

Midas
Brutus
Menace
Ninja

Right Answer:
Midas

Q 7. WHICH OF THESE ARTISTS DID NOT HAVE A LIVE CONCERT IN FORTNITE?

Choices:

Marshmellow
Travis Scott
Ariana Grande
Lil Nas X

Right Answer:
Lil Nas X

Q 8. WHICH OF THESE EVENTS FEATURED FAMOUS STAR WARS CHARACTERS?

Choices:

Astronomical Event
Live At Risky Reels Event
Blast-Off!
The Final Showdown

Right Answer:
Live At Risky Reels Event

Q 9. WHILE PLAYING FORTNITE, YOU MAY ENCOUNTER A BOSS NAMED THE MANDALORIAN. WHERE IS THIS BOSS LOCATED?

Choices:

Risky Reels
Kit’s Cantina
Stealthy Stronghold
The Colossal Coliseum

Right Answer:
The Colossal Coliseum

Q 10. IN SEASON SIX, WHAT HAPPENS TO THE ISLAND WHEN THE ZERO POINT IS SEALED?

Choices:

A series of earthquakes start.
All of the Volcanoes erupt.
A pulse hits across the island.
All of the lakes and rivers drain.

Right Answer:
A pulse hits across the island.

Q 11. WHICH ONE OF THESE PETS IS FROM THE MAYHEM SET?

Choices:

Bonesy
Claptrap
The Child
Kitsune

Right Answer:
Claptrap

Q 12. THE APPEARANCE OF WHAT GROUP MEANS BIG CHANGES ARE AHEAD FOR FORTNITE?

Choices:

The Elite
The Knights
The Seven
The Fresh

Right Answer:
The Seven

Q 13. DURING THE ZERO CRISIS FINALE MISSION, WHAT IS JONES TEMPORARILY TRANSFORMED INTO?

Choices:

An Alien
A Machine Gun
A Butterfly
A Walker

Right Answer:
A Butterfly

Q 14. HOW MANY KILLS DID FORTNITE STREAMER RANGER GET WHEN HE SET THE RECORD FOR SOLO KILLS IN 2019?

Choices:

132
88
118
205

Right Answer:
118

Q 15. WHICH IS NOT NEEDED TO CRAFT A WEAPON IN FORTNITE?

Choices:

A Makeshift Weapon
A Welding Tool
Four Animal Bones
Mechanical Parts

Right Answer:
A Welding Tool

Q 16. HOW MUCH DAMAGE DOES A BASE ASSAULT RIFLE DO?

Choices:

31
28
29
33

Right Answer:
31

Q 17. HOW LONG DOES IT TAKE TO USE BANDAGES?

Choices:

2 Seconds
3 Seconds
1.75 Seconds
3.5 Seconds

Right Answer:
3 Seconds

Q 18. WHICH DC SUPERHERO IS NOW PART OF THE FORTNITE GAME?

Choices:

Aquaman
Batman
Superman
The Flash

Right Answer:
Aquaman

Q 19. WHICH OF THE FOLLOWING ANIMALS CAN YOU NOW USE TO TRAVEL AROUND THE ISLAND?

Choices:

Horse
Shark
Boar
Elephant

Right Answer:
Shark

Q 20. WHAT IS DIFFERENT ABOUT THE ISLAND IN SEASON 3?

Choices:

More roads have been added.
There’s water everywhere.
All the volcanoes erupted.
There’s no more water.

Right Answer:
There’s water everywhere.

Q 21. WHICH TWO SKINS DO YOU GET WITH A BATTLE PASS THIS TIME?

Choices:

Crunch and Crumble
Timmy and Ninja
Fade and Ocean
Twilight and Ghost

Right Answer:
Fade and Ocean

Q 22. ON WHICH PART OF THE ISLAND WOULD YOU FIND THE AUTHORITY?

Choices:

North
South
Center
West

Right Answer:
Center

Q 23. AT THE END OF SEASON 2, THERE WERE THREE ‘TOP SECRET’ FOLDERS FOR LYNX, MIDAS, AND WHO ELSE?

Choices:

Peely
Jules
Turk
Riptide

Right Answer:
Turk

Q 24. WHAT ARE THE NEW ENEMY NPCS CALLED?

Choices:

Death Eaters
Aqua Dogs
Mauraders
Challengers

Right Answer:
Mauraders

Q 25. IN WHICH SEASON HAS MEGA MALL REPLACED THE RETAIL ROW?

Choices:

8
10
9
6

Right Answer:
6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads